Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 eves szuz csaj vagyok....

20 eves szuz csaj vagyok. Kerdesem az lenne, hogy ha foltoltenek magamrol kepet most es kb.3 honap mulva, mert fogyozni kezdtem most, majd megmondanatok, hogy esetleg akkor egy ilyen lanyt erdemesnek tartnatok egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 13:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Nem azért hagytak el,csak buta vagy és elhitették veled.

A kérdésed is nagyon ostoba.Ha erre alapozol,ne is várd,hogy érdemesnek tartsanak bármire is.

2012. jún. 30. 13:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Küldj képet!
2012. jún. 30. 13:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Pár kilót kell leadnod és jó leszel, hajrá!
2012. jún. 30. 14:02
 14/21 anonim válasza:
kép
2012. jún. 30. 14:17
 15/21 anonim válasza:
kép..szerintem aranyos lehetsz :D
2012. jún. 30. 14:18
 16/21 Dionsyia ***** válasza:

Szia,

nem azon múli ám, hogy hány kg és centi vagy.

Hanem hogy mennyire vagy feszes. A narancsbőr tény és való, nem szép. A lógó úszógumi nem szép. De a szépen, ívesen telt leányzók ugyanolyan szépek lehetnek, mint a két lábon rohangászó botsáskák (már akinek ők a szépek)

És jó tanács: csak kajamegvonással nem fogsz semmit elérni. Aktív mozgás kell hozzá, kocogás, tánc, bármi amit szívesen végzel és nem kell megerőszakolnod magad hozzá. Mert ehhez életmódváltás is kell, és akkor már okozzon örömöt az új életmód... nem hiszek a 3 hónapig tartó fogyókúrákban, a tartós tudatos életmódváltásban igen.

2012. jún. 30. 14:18
 17/21 anonim ***** válasza:
De nem is azon múlik egy párkapcsolat,hogy mennyire vagy feszes.....
2012. jún. 30. 14:24
 18/21 anonim ***** válasza:
A szűz rész tulképp miért is fontos? o.O
2012. jún. 30. 14:25
 19/21 Dionsyia ***** válasza:

Nem a párkapcsolat múlik a feszességen, hanem a lány önbizalma. Ami egyelőre elég kevésnek tűnik...

Az önbizalom viszont már kulcskérdés egy kapcsolatban.

2012. jún. 30. 14:34
 20/21 anonim ***** válasza:
hát én azért megnéznélek most is,mert egyáltalán nem biztos hogy fogyóznod kell!lehet hogy neked is csak ilyen női rögeszméd van hogy kövér vagy és fogynod kell.
2012. jún. 30. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!