Nemrég összejöttem egy szép lánnyal. Hogy adjam be neki, hogy kívánom? De nagyonnagyon. Még ő is meg én is szüzek vagyunk.
Figyelt kérdés
Lehet valami bajunk, ha csak fenékbe adom neki? Szüleink észreveszik rajtunk? 14/F-L2012. jún. 28. 14:47
1/10 okoska31 válasza:
apám, ha egy szűz, 14 éves csajt ráveszed az análra, minden elismerésem.
De 14 évesen még rohadtul nem kéne közösülni! Hello!
Petting legyen elég egyelőre.
Majd ha eltelt 2 év.
Ráadásul 2 szűz...
2/10 anonim válasza:
szárazon análba mehet neki...tuti nem fogja észre venni senki
3/10 anonim válasza:
Hogy adjad be neki? Mond neki ezt: "Kívánlak mint Maci a piknikes kosarat!"
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ebből is látszik, hogy még nincsitt az ideje..:
Milyen petting? o.O
2012. jún. 28. 15:40
6/10 anonim válasza:
aszondja milyen petting.....-.-'''' könyörgöm,előbb legyél tisztába ilyen dolgokkal,mielőtt kefélsz.
7/10 A kérdező kommentje:
-.-"
2012. jún. 28. 16:29
8/10 anonim válasza:
Basszus szerintem petting se legyen még,ember azt írtad nem rég 14 éves gyerekek vagytok maradjatok a csóknál még 2-3 évig.
10/10 Karesz6969 válasza:
Nem való még ez neked öreg...olvass utána a netten!
Csak kínlódás volna mind kettőtöknek ami szerencsétlen esetben jó hosszú ideig elkísérne és mérgezné a leendő kapcsolataidat...ezt hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!