Lehetek terhes emiatt?
Azt nem értem drága, hogyha már ennyire el akartad veszíteni a szüzességed,
a) miért nem használtatok óvszert
b) miért nem akartad élvezni is?!
Mert igen, lehetsz terhes az előváladéktól is, bár nem valószínű(mások éveket próbálkoznak védekezés nélkül, peteérés idején, mégse jön össze a baba).
De komolyan, nem bírom felfogni, hogy ennek mi értelme volt. Most elcsacsoghatod a barátnőidnek, hogy már nem vagy szűz? Mert akár átszakadtál, akár nem, akár terhes leszel, akár nem, ez szexnek nem nevezhető.
Legközelebb használjatok óvszert, és maradjon benned nyugodtan a barátod, egyikőtök se fogja megbánni.
Komolyan emberek miért kell ráhozni a frászt a másikra??
Én is igy veszitettem el sőt még egy ideig bennt is hagyta, az előváladéktól NAGYON kicsi az esélye, hogy terhes leszel. (Természetesen ha nem ment el benned) Ne aggodalmaskodj ilyeneken, megfog jönni a mensid max ha izgulsz a terhesség miatt, akkor késni fog. De azért legközelebb használjatok óvszert mindenképp! :)
Az esélyed ugyanúgy megvan mintha élvezted volna is....
Miért nem használtatok óvszert? Máris családalapításon gondolkodtok? Szép is a nagycsalád főleg amikor az anyuka még maga is kislány. Az olyan CUKI!!!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!