Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok,a barátom nem élvezett belém,sem rám.De ő elélvezett,azután megmosta.Gondolom a kezét is.Utána megujjazott.Lehetek így terhes?Fontos2012. jún. 14. 15:35
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
IGEN! A spermiumok 100000 évig élnek, és semmi nem pusztíthatja el őket, se atomtámadás, még Chuck Norris sem! Ha egyszer a kezére került, ott is marad élete végéig, vagy átmászik másik pasikra, ahonnan bármikor rád is átmászhat! Ez az egész szex dolog csak figyelemelterelés, a spermák spontán megtermékenyíthetnek!!!!
3/11 A kérdező kommentje:
:DD azért válaszolhatsz normálisan is.vagy inkább ne írj semmit
2012. jún. 14. 15:39
6/11 anonim válasza:
Ha megMosta, Akkor Biztos, hogy nem!! De ha nem akarsz ezen gorcsolni, akkor legkozelebb eloszor o elegitsen ki teged, es csak azutan te ot, igy nem all fenn a veszely:)
7/11 anonim válasza:
te nem terhes vagy hanem biológiából 1-es :):)
8/11 anonim válasza:
Igazából mind tévedtek, nagyon sok tini terhesség születik ebből... a fiúk péniszéből szex közben ugyan úgy jön síkosításra szolgáló anyag, mint a lányokból, és bizony elő előfordul, főleg felfokozott izgalmi állapotban, hogy egy két spermium is kiszalad a csövön... lehetsz terhes! védekezni mindig kell...
9/11 anonim válasza:
17:19
bocs én vagyok hülye vagy csak piszkos a fantáziám:P jaa hogy csak kiverted neki... lassan azért eljutott az agyamig:P nem akkor nem lehetsz...
10/11 A kérdező kommentje:
:Dkoszii!!:)mindenkinek
2012. jún. 14. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!