Több mint egy hónapja pettingeltem a barátommal. Akkor utánna meg is jött rendesen. De nem tartott csak 3 napig. Most ma kellene megjönnie de még nem jött meg. Lehetek terhes? Szűz vagyok.18/l
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 11:58
1/6 A kérdező kommentje:
És semmilyen tünetem nem volt eddig.!
2012. jún. 8. 12:00
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy új infó lesz ez neked, úgyhogy figyelj jól:
feléllsz a géptől, elslattyogsz egy patikába, halkan odasúgod a patikusnak, hogy "egy terhességi tesztet kérek", hazamész, elolvasod a használati utasítást, betartod, és megcsinálod a leírásnak megfelelően. Tádááám, és máris megtudtad!;)
3/6 anonim válasza:
Hát nem valószínű, persze attól függ petting közbe ki hova milyen kézzel nyúlkált.
4/6 anonim válasza:
a pettingtől nem lehetsz terhes. :) kivéve, ha spermás kézzel ujjazott meg. az, hogy késik, az akármitől is lehet.
5/6 anonim válasza:
terhességi tesztet a rossmannban, a dmben és a tescoban is lehet vásárolni. tescoban dolgozom, ott tutira kapható az x-epil márkájú. (4-es voltam)
6/6 anonim válasza:
Jol mondjak az elözöek. Attöl függ h nyulkalt-e spermas kezzel az oduba. :-)
Am. lehet hogy azert kesik mert meg nem allt be rendszeresre a peteeresed.
Nekem 21 ves korom utan lett rendszeres. Addig ugyanigy össze-vissza jött. Volt hogy 2 honapot kesett. Volt hogy egy hetig tartott, volt hogy csak 3 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!