Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyobb lessz az önbizalmam...

Nagyobb lessz az önbizalmam ha egy prostival vetetem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
Mennyit szabad erte fizetni max???Egy sima utszélire gondolok...21/F
2009. júl. 7. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem nem csak az önbizalmad nem lesz nagyobb, az önbecsülésed is aláásod
2009. júl. 7. 21:50
 12/17 anonim válasza:

szerintem is várj.

ha később lesz barátnőd és megkérdezi hogy hogy vesztetted el akkor mit mondasz?

2009. júl. 8. 00:39
 13/17 anonim ***** válasza:

hát az önbizalmad tuti nem.ha esetleg vmi fertőzést,halálos betegséget akarsz akk hajrá.mert ők állítólag nem gumival védekeznek :P

sztem várd meg az igazit,a szüzesség nem olyan mint a babázás h egy kor után már ciki.

azt nem látja rajtad senki,még az anyukád sem.

sztem jobb ha elmész egyet vhova a barátaiddal és majd csak megismersz vmi lányt :)

2009. júl. 8. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Ennyire ne becsüld már le magad hogy csak PÉNZÉRT kellenél. Nehogy már fizeess érte!
2009. júl. 8. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért szerintem mindkét oldalról megkéne ezt a dolgot nézni szerintem. Mert akik lenézik, azt aki prostival vesztette el, az nem lát a dolgok mögé. Mert nem mindenki ám csak azért megy, hogy "na bumm" és kész. Mármint az lesz a vége...de vannak azok akik azért mennek oda, mert elege lett a sok visszautasításból ("aranyos vagy, de..." vagy "kedves vagy, de..." és egy idő után az ember ettől tényleg bekattan). Meg ennyi erővel aki nem néz ki jól, az haljon meg szűzen vagy várjon vele 35 éves koráig? Egyik se egészséges szerintem.

Ezt úgy írom, hogy még nem voltam prostinál, de többször megfordult már a fejemben.

2009. júl. 19. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:

16:06.

Mondjuk ebben sajnos igazad van.

Én 31 vagyok és senkinek se kellek. Átlagos kinézetű vagyok, de soha se kellettem úgy senkinek hogy szerelmes volt belém. Egyszerűen menekülnek előlem a lányok. Hivatásoshoz azonbam nem szeretnék menni. Megalázónak találom hogy fizessek olyanért ami szerintem járna nekem.

2009. júl. 19. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet önbizalom növelő hatása. Egyrészt látható a prosti hozzáálásán is,hogy alapból akármilyen szinten szerethető e a kuncsaft,vagy baromira kizárt,mert egy toronyőr. Aztán meg ha valaki attól stresszel,hogy nem tudja mit hogy kell,abban is lehet pozitiv változás egy proba alatt, utána nagyobb rálátása lehet a dolgokra.Tudja mire kell számítani. Szerintem simán önbizalomnővelő, én is gondolkodok rata 25 évesen,hogy lehet be kéne már vállalni egy prostit, legalább egyszer szexeljek azér, meg ha annyira nem is tartom fontosnak ezt a dolgot.
2010. szept. 22. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!