Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyobb lessz az önbizalmam...

Nagyobb lessz az önbizalmam ha egy prostival vetetem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
Mennyit szabad erte fizetni max???Egy sima utszélire gondolok...21/F
2009. júl. 7. 18:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nem lesz nagyobb...
2009. júl. 7. 18:38
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem várd meg az igazit! Én is azt teszem:) 17/f
2009. júl. 7. 18:38
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az nagy szégyen ha útszélivel veszti el valaki.....!!!!De te tudod!!!És hidd el az önbizalmad sem lesz nagyobb!!!
2009. júl. 7. 18:39
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
te egy útszéli nővel akarod csinálni? ez még akkor is gáz lenne ha nem a szüzességed akarnád odaadni neki.
2009. júl. 7. 18:40
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Attól tartok, nem sok örömed lesz benne. Amúgy 5.000-ért már kapsz egy ribit és lehet, hogy melléje még valami mást is...
2009. júl. 7. 18:40
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

hú hallod sztem várd meg az igazoit az szerintem is nagyon gáz lanne ha úgy veszítenéd el

18/F

2009. júl. 7. 18:41
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem is az igazival, mert azt sokan csak 30 felett találják meg, egy olyan lánnyal legyél, aki tetszik. Gondolom azért akarsz útszélivel, mert nincs sok pénzed. Ezeknek a lányoknak a nagy része...khm... kisebbségi. Egy ilyennel akarsz szexelni? Vagy, ha nem is, akkor is büdösek, koszosak. Inkább csípj fel egy lányt egy clubból vagy egy jó barátnőddel csináld. Mindenképpen olyan nőkkel szexelj, akikhez vonzódsz. 20.000 ft-ért már találsz olyat, aki a saját lakásában dolgozik, igényeg, ápolt és talán még vonzó is. De szerintem semmiképp sem egy útszélivel kefélj, csomó sza.rt elkaphatsz.
2009. júl. 7. 18:55
 8/17 anonim ***** válasza:
szerintem kisebb lesz az önbizalmad. vagy csak villogni akarsz a haverok elött?
2009. júl. 7. 19:08
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

na most ebbe gondolj bele. lefekszel a prostival. később találkozol egy lánnyal, akibe szerelmes leszel, és elkezdtek beszélgetni mondjuk az első alkalomról. és neked mitkell mondanod majd? azt h egy prosti vette el...sztem a lány hanyatt-homlok menekül majd tőled:D

egyáltalán nem menő dolog ez, inkább szánalmas. sztem azzal légy elfoglalva h mért nem jutott még neked egy darab nő sem 21 éves létedre, ha úgyis csak a szexre játszol. mert vannak olyan fiúk akik az igazira várnak, és ezért szüzek még 21 évesen, de ők nemis akarnak prostival hálni. teviszont nem az a fajta vagy aki az igazira vár, neked csak a szex kéne már, szexet viszont baromi könnyen össze lehet hozni, mert rengeteg az ilyen lány aki vevő erre, neked viszont még ezsem sikerült, szal inkább ezen gondolkozz el, h vajon mért????

2009. júl. 7. 19:22
 10/17 anonim ***** válasza:
51%

Jesszus... Ilyen pasi nekem sose kellene...

Ha már mindenképpen szexet akarsz barátnő nélkül, akkor menj el egy diszkóba, és két italért keress egy olyan lányt, akinek ingyen is kellesz.

2009. júl. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!