Van aki hivatásossal vesztette el?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen? Út széli vagy rendesen házhoz mentél,hozzá? Tapasztalatok? Mennyire tanít meg? Mennyit kért?2012. jún. 25. 13:34
1/7 anonim válasza:
Szégyelled, hogy szűz vagy? Ne szégyelld. Hány éves vagy? Van egy ismerősöm 28 éves volt mikor megtalálta azt a nőt akit érdemesnek talált a dologra. Te az elsőt egy ismeretlennek adnád akinek nem jelent semmit? Gratula!
2/7 anonim válasza:
Hivatásossal nem tudod elveszíteni.
3/7 anonim válasza:
Ha már prostikkal akarod elveszteni nagyon elkeseredett lehetsz szal legalább 18 éves körül lehetsz. Ha eddig nem sikerült felszedned egy épkézláb csajt, akkor azon mit segítene az hogy egy prostit már megdugtál. Attól ugyanúgy béna leszel a csajoknál és egy nulla az ágyban.
4/7 A kérdező kommentje:
jaa, 18 körül lehetek :) és 1 csajt sem sikerült felszedni, akárhogy próbálkozok mindig csak barát. és lehet hogy 0 maradnék, de legalább tudom milyen érzés a sex... meg ki tudja, lehet többször is visszamennék,nem?
2012. jún. 25. 13:56
5/7 anonim válasza:
Akkor már pénztárcakímélőbb ha kicsit lejjebb adsz az igényeidből és leakasztasz egy kiscsajt, aki mondjuk nem olyan mutatós, de cserében ingyen dughatod kedvedre.
6/7 A kérdező kommentje:
nincs igényem kb, egyszerűen nemtudom, minden csajnak csak barát vagyok, egyik sem akar többet, hiába említettem fel a támát szinte minden csajnál.
2012. jún. 25. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!