Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valaki segítene, esetleg...

Valaki segítene, esetleg privátban? :\

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és szűz, van egy fiú akit nagyon szeretek, már egy hónapot voltunk együtt, de nem bírta szex nélkül... Mostmár én is nagyon szeretném, de nem tudom, hogy miután összejönnénk újra, és lefeküdnénk nem hagyna-e ott, nem tudom hogy még szeret-e... Akkor még biztos szeretett ha kibírta egy hónapig. Nem tudom mit tegyek, nagyon kívánom

2012. jún. 24. 19:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

rám 1,5 évig várt a "folyton" kangörcsös barátom

2 "barátnőmmel" is járt és ők is mondták hogy nagyon szerencsés vagyok hogy várt ennyit mert tényleg ő egy héten min 5-6x igényli a szexet

szerintem há csak egy hónapig bírta akkor csak meg akart fektetni

2012. jún. 24. 20:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat, rengeteget segítetek a döntésemben. :)
2012. jún. 24. 20:14
 13/23 anonim ***** válasza:
akkor még biztos szeretett ha kibirta egy hónapig?hűűű,micsoda áldozat,szerintem rögtön add oda neki magadat.biztos hogy nem fog ott hagyni és boldogan éltek mig meg nem haltok!
2012. jún. 24. 20:40
 14/23 A kérdező kommentje:
Jó, tudom hülyeség, nem megy mindig a reális gondolkozás. Egyáltalán nem várom/ vártam azt hogy életem végéig vele leszek, de nem egy 3 hetes kapcsolatot szeretnék.
2012. jún. 24. 20:47
 15/23 anonim ***** válasza:

"a kapcsolatunk végén már alig bírt magával"

Erről az egy hónapról beszélsz?? Nem egy nagy idő. Ha te 16 vagy akkor a barátod kb 18, és volt már 10 barátnője és nem tud várni egy hónapnál többet?? Szerintem te csak a 11. leszel a hosszú listán...

2012. jún. 24. 20:49
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem 18 éves, annál azért idősebb, és most csak tippeltem, lehet hogy több volt. Ha úgy alakulnak a dolgok, akkor úgy is megkérdezem tőle. :)
2012. jún. 24. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Höhö, na ne nevettess! Csak 1 hónapig bírta és biztos szeretett abban az egy hónapban? Ne légy naiv! Tudod mit gondolok, mit szűrök le abból amit írtál? Azért lett vége, mert te nem akartál vele lefeküdni még ki tudja meddig és mivel ő neki már haj de nagyon hiánya volt, ezért tovább állt. Ez az igazi szeretet jele! :)

Ha egy strigula akarsz lenni, akkor hajrá! Add magad neki!

De ha mégsem akarsz strigula lenni annak ellenére hogy nagyon kívánod, akkor sürgősen felejtsd el!

2012. jún. 24. 21:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, néha elvakít a rózsaszín felhő, és miután az elszállt, utána látom csak reálisan a dolgokat.
2012. jún. 24. 21:34
 19/23 Davina válasza:
Ma 19.40-es,ne legyél ennyire negatív,vannak még csodák az életben, az Édesanyámnak is Apukám volt az első, és eddig az utolsó.. Májusban volt a 30. házassági évfordulójuk. ^^
2012. jún. 24. 23:15
 20/23 anonim ***** válasza:
nagyon szerencsések a szüleid.csak tudod,más a felfogása annak a generációnak mint a mostaninak.
2012. jún. 25. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!