Valaki segítene, esetleg privátban? :\
rám 1,5 évig várt a "folyton" kangörcsös barátom
2 "barátnőmmel" is járt és ők is mondták hogy nagyon szerencsés vagyok hogy várt ennyit mert tényleg ő egy héten min 5-6x igényli a szexet
szerintem há csak egy hónapig bírta akkor csak meg akart fektetni
"a kapcsolatunk végén már alig bírt magával"
Erről az egy hónapról beszélsz?? Nem egy nagy idő. Ha te 16 vagy akkor a barátod kb 18, és volt már 10 barátnője és nem tud várni egy hónapnál többet?? Szerintem te csak a 11. leszel a hosszú listán...
Höhö, na ne nevettess! Csak 1 hónapig bírta és biztos szeretett abban az egy hónapban? Ne légy naiv! Tudod mit gondolok, mit szűrök le abból amit írtál? Azért lett vége, mert te nem akartál vele lefeküdni még ki tudja meddig és mivel ő neki már haj de nagyon hiánya volt, ezért tovább állt. Ez az igazi szeretet jele! :)
Ha egy strigula akarsz lenni, akkor hajrá! Add magad neki!
De ha mégsem akarsz strigula lenni annak ellenére hogy nagyon kívánod, akkor sürgősen felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!