Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valaki segítene, esetleg...

Valaki segítene, esetleg privátban? :\

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és szűz, van egy fiú akit nagyon szeretek, már egy hónapot voltunk együtt, de nem bírta szex nélkül... Mostmár én is nagyon szeretném, de nem tudom, hogy miután összejönnénk újra, és lefeküdnénk nem hagyna-e ott, nem tudom hogy még szeret-e... Akkor még biztos szeretett ha kibírta egy hónapig. Nem tudom mit tegyek, nagyon kívánom

2012. jún. 24. 19:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hát úgy kb mennyi csaja volt elötted?ez is egy dolog amiböl lehet gondolni hogy mennyire alkalmilag megtartós tipus
2012. jún. 24. 19:19
 2/23 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs, szerintem 10 biztos volt már... de nem lehetne esetleg privátban?
2012. jún. 24. 19:22
 3/23 Hole Hunter ***** válasza:
100%

Tini koromban volt egy lány, akivel két évig voltunk együtt és nem akarta még elveszíteni a szűzességét. Előtte már aktív nemi életet éltem. Ha ezért egy hónap után elhagyott, nem szeretett. Oda ne add magad neki! Csak skalpnak kellesz!

Sok szerencsét! Üdv.

2012. jún. 24. 19:27
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sürgősen verd ki a fejedből ezt a srácot.
2012. jún. 24. 19:28
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. :)
2012. jún. 24. 19:32
 6/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ragaszkodok hozzá, és már úgy érzem, hgoy készen állok rá, és nagyon szeretném ha megtörténne kettőnk között a dolog, csak félek hogy később megbánnám.
2012. jún. 24. 19:34
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem érdemes megpróbálni a kapcsolatot újra? úgy hogy majd alakulnak a dolog és egyszer ha úgy érzem lefekszünk?
2012. jún. 24. 19:34
 8/23 anonim ***** válasza:
31%

idefigyelj, butakislány. Szerinted az, aki elveszi a szüzességedet, fog életed végéig melletted maradni?

a viszket odalent, akkor dugjatok egy jót, aztán ha menni akar, menjen.

2012. jún. 24. 19:40
 9/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ott fog hagyni. szerinted kellesz neki igazán, ha egy hónapig bírta csak?
2012. jún. 24. 19:41
 10/23 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem szeretném, nem akarok túl nagy kockázatot vállalni, hogy lefekszünk aztán ott hagy. Nem gondolom hogy életem végéig velem marad, de nem csak 3 hetes kapcsolatot várok el, ha már lefekszek vele, elvégre akkor mindent megkap amire szüksége van ... Az utolsónak: a kapcsolatunk végén már alig bírt magával, mindentől beindult és tényleg látszott rajta hogy szüksége van rá.
2012. jún. 24. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!