Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves szűz lány, szégyellnem...

21 éves szűz lány, szégyellnem kellene magam?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 14:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
100%
Azért mert szűz vagy ne szégyelld magad .....
2012. jún. 27. 18:22
 42/45 anonim ***** válasza:
Szia! Ezen NINCS mit szégyellned. Légy rá büszke! Hidd el a párod is az lesz és tisztelni,becsülni fog érte. Nem az fog a fejében kattogni,hogy: "Basszus hányan jártak már benne?" Hanem az,hogy:"Az enyém lehet és küzdeni fogok érte." És hidd el ha megtörténik azt fogja mondani,hogy: "Ez az ÉN NŐM!!!! Velem volt Elsőnek!!!" Megjegyzem én egy 18éves lány vagyok és még én se voltam "úgy" fiúval. Szóval fel a fejjel és NE szégyelld magad!!!!
2012. jún. 28. 08:05
 43/45 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jún. 28. 09:13
 44/45 anonim ***** válasza:
nem, eleve örülnék egy ilyen csajnak, de komolyan... nálam pl csak szüzek jöhetnek szóba, szal ne hidd azt, ha szűz vagy már senkinek nem kellesz. vannak olyan srácok (mint én) akiknek csak szűz csajok jönnek szóba és az nagyobb gáz, mintha 21 éves létedre még szűz lennél... mert nekik (nekünk) van a legnehezebb dolgu(n)k...
2012. júl. 14. 19:05
 45/45 anonim ***** válasza:
Jah és gondolj bele, nem hiába hívják "erény" nek, mert míg a 12 évesek is jókat baxnak és faxa kis kuváknak nevelkednek, büszke lehetsz a normalitásodra, belőled kellene nagyon sok erre a világra... O:) ( egy ilyen közeli ismerőst, csajt, szivesen elviselném a közelemben <3) xD
2012. júl. 14. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!