21 éves szűz lány, szégyellnem kellene magam?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 14:38
31/45 anonim válasza:
utolsóhoz: Gyere velem futni, úszni - vagy másokkal is :D
32/45 anonim válasza:
A szüzesség nem ciki, sőt, mára már szinte kincsé nőtte ki magát. Tudod mi a szégyen? A kis 13-14 éves f@sz cibálók, na az a szégyen... Várd meg a szerelmet, tudom közhely, de azt nem biztos, hogy megbánod.
Én is vártam 22 éves voltam akkor, és a mai napig együtt vagyunk a mára már menyasszonyommal.
33/45 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Fel se merüljön benned a kérdés. S még valami: ahogy olvasom emiatt vagy kissé visszafogott. Pedig nyugodtan ismerkedj srácokkal. Ha akad olyan, aki szeret és viszont, akkor megtörténik, s jó lesz. (S abba se akarod majd hagyni! :D)
34/45 anonim válasza:
Nem. majd bele szeretsz valakibe es annak oda adod magad.ez is bizonyitja h nem tartozol a fiatalsag 80 % aba aki 13 -14 evesen veszti el mert ha ok meg14 evesen szutek az akkor nem cool :S pf ez a vilag is el van mar k....va szal ne parazz :) 23 F
35/45 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2012. jún. 27. 11:10
36/45 anonim válasza:
Hány privi üzenetet kaptál vállalkozó szellemű önjelölt szűzoltóktól? :-)
37/45 anonim válasza:
Egyáltalán ne érezd rosszul magad ez miatt! Figyi én is 20éves koromig az voltam! Megérte várni arra az emberre akit úgy gondoltam na ő lesz az igazi! Én vártam én is cikinek éreztem anno mert fikázták azt aki 13-14 évesen nem tette szét a lábát senkinek anno már az volt a menő a 14 éveseknél a suliban h hány faszival dgtak! Úgyhogy nyugi!!!
38/45 A kérdező kommentje:
11.14-es
kaptam egy párat:D
Sokan úgy kezdték,hogy csak kíváncsiak és nem akarnak semmit, aztán persze egyértelmű volt,hogy mit akarnak:D
2012. jún. 27. 13:50
39/45 anonim válasza:
Akkor már minimum ketten vagyunk ;D
21L
40/45 anonim válasza:
Szerintem jó dolog. Nekem a férjem többször elmondta mennyire sajnálja, hogy nem ő vette el nekem. És én is sajnálom, előtte sok bunkóval voltam sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!