Fiú társaim, akik szintén hivatásossal vesztettétek el! Más is érzett ilyen elszántságot az első alkalom előtt, volt ilyen célkitűzés, bizonyítási vágya?
Figyelt kérdés
Volt másnak is rajtam kívül olyan elhatározása, érzése, ő úgy megy oda a lányhoz, hogy annyira jól meg akarja dugni, hogy a lány belészeret majd és el fogja ismerni, hogy kezdőként milyen jól teljesített? Annak ellenére, hogy ezt komolyan gondoltam akkor így utólag csak nevetek magamon, főleg, ha belegondolok, hogy el sem tudtam élvezni az egy óra alatt, pedig a lány mindent beleadott. Lehet a gumi volt a gond, nem tudom, mert azóta sem szexeltem és nem úgy néz ki, hogy fogok, hacsak nem lesz pénzem újabb prostira.2012. jún. 24. 13:24
11/12 A kérdező kommentje:
ma 21:38
Nálam nem, én a minőségre megyek, nem a mennyiségre. Ha érdekel van pár kövér, csúnya lány, akit szívesen átpasszolok neked, mert úgyis csak dugni akarnak, mert senkinek sem kellenek.
2012. jún. 24. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!