Szerintetek jo ötlet ha egy 20 eves sraccal lefekszem? Meg szűz vagyok.15/L
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 23:35
11/20 anonim válasza:
nem kell egyből leszolni... én már hallottam olyat hogy egy csajt úgy beetette egy pali hogy neki atta a szűzességét és lelépett... de másik ismerősöm terhes lett a 24 éves paliától elvetette és még mindig együtt vannak! ez a sráctól függ :)
12/20 anonim válasza:
Meg fogod bánni, de lelked rajta... 24N
13/20 anonim válasza:
Ez nem ötlet kérdése. De ha neked így kerek a világ, akkor ne pi-csázz.
14/20 anonim válasza:
tegnap 23:45
Ezt a jós köveidből olvastad ki?!
Miből gondolod hogy csakis ez lehet a vége???
15/20 anonim válasza:
# 5-nek: Egy 20 éves még nem annyira férfi.
Pedig szinte a legtöbb lány 15 évesen veszíti el, és naná, hogy idősebbet választ.
Én 27 voltam, amikor egy 15 éves lánnyal randizgattam, és lefeküdt velem csak azért, hogy elveszítse a szüzességét.
Nem nagy dolog.
F/30
16/20 anonim válasza:
Ja kedves kérdező, ha tetszik a srác és vágysz rá, miért ne. Csak védekezzetek!
17/20 anonim válasza:
#20 ma 04:00
:DDD De nagyon felidegesítetted magadat rajtam, öntsd le magad hideg vizzel inkább!!
Szerintem te irigy vagy rám, mert neked nem jött össze egy tinivel.
Amúgyis én fiatalabbnak látszom, nem látszott a korkülönbség annyira.
A csajnak meg tetszettem, kívánt engem és ez a lényeg.
Ha lenne rá lehetőségem most is lennék tinikkel.
18/20 anonim válasza:
15 évesen egy éretlen kislány vagy, 20 éves meg már egy fiatal felnőtt férfi,ha még nem is teljesen férfi baromira nem 15 éves kislányhoz való,ne feküdj le vele,semmi értelme meg fogod bánni
19/20 anonim válasza:
szerintem te forever.bitch vagy már(!) most... inkább menjél tanulni a pótvizsgákra ;)
20/20 anonim válasza:
Ne hagyd magad kicsi lány várj vele fél évet ha szeret a srác veled marad de ez sem igaz én is igy jártam 16 évesen (4 hónapot vártam vele és utána el hagyott) ezt bizd az érzéseidre de ne add magad oda inkább probáld ki vele az orális szexet és igy tud ö is várni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!