Hány éves korában veszíti el egy átlagember a szüzességét?
Most aztán megsértettél. Köszi. Erre nem számítottam.
Igazából azért vagyok olyan, amilyen,.mert a szüleimet elvesztettem. Apa meg anya elmentek egyszer együtt nyaralni és egy részeg sofőr szembe jött velük. Mindketten azonnal meghaltak. Ne haragudj, de erről nem nagyon szeretek beszélni.
A nagyszüleimmel élek. Ők neveltek engem föl. Meg a nővérem, amennyire csak tudott segizett a nagyszüleimnek.
Szerintem nem csoda, hogy ilyen vagyok :(
Semmi gond. Nem tudhattad!
Én ezt azért csinálom, mert tényleg nagyon szeretem a barátomat. A nagymamám mesélte, hogy amikor anya 15 éves volt, akkor vesztette el a szűzességét apával. Nem bántak meg. És annyi idejig együtt voltak :(
Amikor még anyáék éltek, akkor arra tanítottak, hogy mindig állják ki a saját véleményem mellett, ha tényleg biztos vagyok benne.
Leet, hogy meg fogom bánni, de senki nem tanul tapasztalatok nélkül. Mindenki a saját hibájából tanul. Apa engem mindig erre tanított és amióta nincsenek melletttem, nem ölelhetem meg őket, nem adhatók nekik puszit, azóta mindig kiálltam magam mellett
Köszi.
Nagyon rendes vagy. Az a furcsa, hogy nem gondoltam volna, hogy ebből a "veszekedésből" úgy tudok kijönni, hogy nem vagyok mérges :)
Amúgy én nem szoktam ennyire felhúzni a vizet, csak nem voltam/vagyok jó kedvembe :(
Általában én úgy szoktam megoldani dolgokat, hogy megbeszélem csak most nem volt arra türelmem :)
Igen, ez rám nagyon illik. Nem vagyok túl türelmes, de már egészen jól "fejlesztem" magamat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!