Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves korában veszíti el...

Hány éves korában veszíti el egy átlagember a szüzességét?

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 22:49
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Most aztán megsértettél. Köszi. Erre nem számítottam.

Igazából azért vagyok olyan, amilyen,.mert a szüleimet elvesztettem. Apa meg anya elmentek egyszer együtt nyaralni és egy részeg sofőr szembe jött velük. Mindketten azonnal meghaltak. Ne haragudj, de erről nem nagyon szeretek beszélni.

A nagyszüleimmel élek. Ők neveltek engem föl. Meg a nővérem, amennyire csak tudott segizett a nagyszüleimnek.

Szerintem nem csoda, hogy ilyen vagyok :(

2012. szept. 2. 10:53
 32/37 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,ezt nem tudtam,részvétem.Én csak jót akartam,hogy ne siesd el,mert sajnos sokan megbánják,de olyan makacsul ragaszkodtál ahhoz,hogy ez nem gyerekszerelem meg érett vagy,hogy gondoltam jobb ha elmagyarázom.Volt egy barátnőm aki 15 évesen veszítette el, és 18 évesen mikor találkozott a ma már férjével nagyon bánta hogy nem hallgatott rám és lefeküdt az akkori gyerekszerelmével aki ráadásul fél év múlva otthagyta
2012. szept. 2. 11:01
 33/37 A kérdező kommentje:

Semmi gond. Nem tudhattad!

Én ezt azért csinálom, mert tényleg nagyon szeretem a barátomat. A nagymamám mesélte, hogy amikor anya 15 éves volt, akkor vesztette el a szűzességét apával. Nem bántak meg. És annyi idejig együtt voltak :(

Amikor még anyáék éltek, akkor arra tanítottak, hogy mindig állják ki a saját véleményem mellett, ha tényleg biztos vagyok benne.

Leet, hogy meg fogom bánni, de senki nem tanul tapasztalatok nélkül. Mindenki a saját hibájából tanul. Apa engem mindig erre tanított és amióta nincsenek melletttem, nem ölelhetem meg őket, nem adhatók nekik puszit, azóta mindig kiálltam magam mellett

2012. szept. 2. 11:07
 34/37 anonim ***** válasza:
Figyelj én meg elnézést kérek,mégis elég érett vagy.Csak tudod sok veled egy korú megy bele totál tudatlanul és éretlenül.Nem szoktam ezt mondani ilyen fiatalnak,de akkor mindent bele és kívánom hogy sokáig együtt legyetek
2012. szept. 2. 11:11
 35/37 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nagyon rendes vagy. Az a furcsa, hogy nem gondoltam volna, hogy ebből a "veszekedésből" úgy tudok kijönni, hogy nem vagyok mérges :)

2012. szept. 2. 11:15
 36/37 anonim ***** válasza:
Én sem,inkább azt sajnálom hogy mielőtt válaszoltam pont akkor dühítettek fel és már nem voltam olyan kedves a válaszokban.
2012. szept. 2. 11:16
 37/37 A kérdező kommentje:

Amúgy én nem szoktam ennyire felhúzni a vizet, csak nem voltam/vagyok jó kedvembe :(

Általában én úgy szoktam megoldani dolgokat, hogy megbeszélem csak most nem volt arra türelmem :)

Igen, ez rám nagyon illik. Nem vagyok túl türelmes, de már egészen jól "fejlesztem" magamat :D

2012. szept. 2. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!