Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves korában veszíti el...

Hány éves korában veszíti el egy átlagember a szüzességét?

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 22:49
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Milyen rózsaszín filmet nem kéne néznem? Nem értelek. Én azért szeretném elveszteni, mert szeretem a barátomat. Szívből. És ez nem csak gyerek szerelem. Ez szerelem
2012. szept. 1. 21:20
 22/37 anonim ***** válasza:
Persze...kicsikém gyerek vagy mégis milyen szerelem lenne,ha nem gyerekszerelem??...a másik ha elég érett lennél hozzá ,nem arról tennél fel kérdést mikor veszíti el az ember a szüzességét, nem beszélve arról,hogy nem a szüzesség elvesztése a lényeg,takarózhatsz bármivel és tőlem aztán alá feküdhetsz te életed,de ne okoskodj,hogy ez nem gyerekszerelem,kb a 13-15 évesek 80%a mind ezt mondja az összes kis fellángolásra..
2012. szept. 1. 21:27
 23/37 A kérdező kommentje:

És ha én a maradék 20-ba tartozok?

Akkor miért lennék már a barátommal lassan fél éve. A fellangolás az nem tart sokáig. Ha ez csak fellángolás lenne, akkor.már rég szakítottunk volna

2012. szept. 1. 22:01
 24/37 anonim ***** válasza:
a maradék 20 %nak eszébe sem jut a szex, lassan fél év az semmi,és de a fellángolás elég sokáig tarthat,de mondom nekem mindegy ha ennyi eszed van
2012. szept. 1. 22:09
 25/37 A kérdező kommentje:
Nem értelek! Ha egyszer már fel vagyok rá készülve testileg és lelkileg is. Sőt még szeretném is... nagyon. Akkor miért csak rosszakat mondasz. Azt hogy nem jó, fiatal vagy, ez csak fellángolás...
2012. szept. 1. 22:21
 26/37 anonim ***** válasza:
Szerintem álomvilágban élsz még,és fogalmad sincs arról mit is jelent a szeretkezés,és hogy az hogy vadidegenekkel konzultálsz arról átlagember mikor veszíti el,és neked a legfontosabb,hogy szüzesség elvesztése,és még fél éve sem vagy együtt a barátoddal,é még csak vagy,szerintem ez elég indok,és nem azt jelenti,hogy elég érett vagy hozzá,ha elég érett lennél,tisztában lennél azzal,hogy az igazi szerelem nem rögtön alakul ki hanem 3-6 hónap között ugyanis ahhoz,mély érzelem,bizalom,és a másik ismerése szükséges,és azt is,hogy nem kéne így rohanni a dologgal,hagyni kéne időt,nem rohanni kéne csak mert manapság sok kis 13-15 éves gyerek már szexel,ha elég érett lennél tudnád,és azt is,hogy nem a szüzesség elvesztése a legfontosabb az első szeretkezésnél
2012. szept. 2. 09:16
 27/37 A kérdező kommentje:

Te aztán végképp nem értesz engem. Nekem nem az a lényegem, hogy már ne legyek szűz. Nekem az a lényegem, hogy vele legyen az első.

És amúgyis, attól még, hogy lassan egy fél éve vagyunk együtt, az nem jelenti azt, hogy az előtt nem ismertük egymást. Mert képzeld, már évek óta ismerjük egymást. Mindent tudok róla, ő is rólam. Szóval nem úgy megyünk ebbe bele, hogy nem is tudunk a másikról semmit :)

Ha még fikázni szeretnél, akkor hajrá, de én kiállok a saját véleményem mellett.:)

2012. szept. 2. 09:59
 28/37 anonim ***** válasza:
Nem fikázni akarlak,hogy a te szavaiddal éljek,csak felvilágosítani,de mondom te dolgod de egy 15 éves még mentálisan baromira nincs kész a szexre, nem tudom anyukád mit szól ehhez,hogy kicsi lánya már egy fiú ágyába kívánkozik,de nyilván nem beszélgettetek az első szeretkezés fontosságáról,és arról,hogy ne dobd csak úgy oda valakinek,csak mert hú de komoly tiniszerelem
2012. szept. 2. 10:02
 29/37 A kérdező kommentje:

EZ NEM TINISZERELEM!

És igazad van, nem beszéltem erről anyával. És tudod miért? Azért mert ez csak rám met a barátomra tartozik. Semmi közé senkinek ahhoz, hogy én mikor, kivel és hol szexelek!

2012. szept. 2. 10:37
 30/37 anonim ***** válasza:
na itt van a kutya elásva hogy ne lenne tiniszerelem aranyom,gyerek vagy!!! Aztán ha terhes leszel is játszd majd el ennyire a nagylányt anyukád előtt is....jó lehet a kapcsolatotok anyukáddal...
2012. szept. 2. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!