Hogy szerezhetnék egy olyan lányt, akit nem érdekel, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé rossz helyen lakom (Salgótarján, ősztől talán Budapest), itt eléggé nehéz találni. A külső már nekem ennyi idő után nem számít, amúgysem a külső miatt szeretek bele valakibe.
21/F
2012. jún. 17. 22:10
2/9 anonim válasza:
a normális lányoknál nem szokott akadály lenni a szüzesség
3/9 anonim válasza:
21 évesen szerintem még nem olyan gáz.Inkább 30+ fölött az.
4/9 anonim válasza:
Akit ez zavar, nem érdemel meg téged.
5/9 anonim válasza:
Ismerkedj a lányokkal, aztán majd találsz egy olyat
6/9 anonim válasza:
normálisakat nem zavarja, pl engem se. sokkal fontosabb hogy külsőre belsőre tetsszél neki :)
7/9 anonim válasza:
Párom 22 volt (én 21), amikor "elvettem" a szüzességét.
Egy pillanatig nem zavart, sőt (!) örültem, hogy én voltam az első (nem kellett tartanom pl. a nemi betegségtől). :)
27/N (nekem ő volt a második)
9/9 anonim válasza:
a7/8nak is. de legföképp a kérdezönek hiszen öt érdekli. vannak ilyen tiszta lányok nem is kevesen, bár ez relativ szo hogy kevesen. sokan élnek ikyen érték rend szerint. de ezek a lányok nem világi életet élnek. persze ismerek olyat is aki semmilyen egyházi vagy kereszténységhez sem tartozik, egyszerüen nem a divat akar után menni. köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!