Az gáz, hogyha még szűz vagyok?
18 éves vagyok, szűz. És még barátom sem volt. Egy csomóan meg akarnak dugni, de ugye én az igazit várom. Egy páran mondogatják azt is, hogy ez gáz, hogy még szűz vagyok. És néha azon gondolkodom, hogy lehet, hogy le kellene feküdni egy ismeretlennel, vagy nem tudom. Mert olyan dolgokkal jönnek, hogy legalább megtanulom a dolgokat meg ilyesmi. És igazuk van, de még sem tudom, hogy megéri-e.
Ti mit gondoltok erről?
de ne olyan igazit várj aki szuper tökéletes legyen xD
Te is egyedül maradsz mint olvastam itt egy 50es nőt hogy túl nagyok voltak az igényei és sose volt senkije, aztán megkeseredetten, magányosan hal majd meg!
Te életed amúgy ja
f18
Szerintem semmiképp sem szabad csak azért összejönnöd valakivel, hogy túl legyél rajta. Nincs ebben semmi rossz. Én is szűz vagyok, de egy normális kapcsolatban szeretném az elsőt, nem egy borgőzös hajnalon valami idegennel. Ja, és sokat adnék érte, hogy ha partnerem is szűz lenne.
20F
Azért mondják hogy gáz, mert meg akarnak dugni és így próbálnak rávenni.
Szóval szerintem is gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!