Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 évesen már nagyon gáz...

23 évesen már nagyon gáz szűznek lenni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok.
2012. jún. 11. 21:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%

Előző igazad van, a szex is ösztönös, a többi meg tanult dolog..

Eleve aki szerelmes és szereti a párját, azon van, hogy a másiknak jó legyen. De mindkettejüknek.

Vannak ellenpéldák is, de ott akkor baj van, nem működik a párkapcsolat, úgy ahogy kellene

Ezért párkapcsolat a párkapcsolat. 2 emberen múlik és ne ilyen hülyeségek miatt ne legyen már valakinek kapcsolata.

Ha egy tapasztalt lány emiatt nem jön össze vagy dobja a szűz fiút arról csak annyit tudok mondani, hogy em normális.

Vagy lányok, tőletek elvárták azt, hogy 5 évesen írni olvasni tudjatok?

Sajnálom a srácokat, de azért mert a sokszor a csajok a fától nem látják az erdőt..

2012. jún. 12. 19:47
 22/26 anonim válasza:
100%
Egyeltalán nem!!! Inkább legyél 23 évesen szűz, minthogy 12 évesen már ne... Sosem késő!!! :)
2012. jún. 12. 21:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az.
2012. jún. 13. 11:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Lányként nem az.

De pasiként 21évesen... Ma voltam egy randin.

Minden jó, lány is ezt mondja. Aztán nemrég neten megírja, hogy hát csak egy szaros kézfogás volt, mikor neki szex kell. Szóval szívás.

Én úgy gondoltam majd nászéjszakán vesztem el. Nem vallás miatt. De, már kezdek rájönni, hogy ez egy teher, nem pedig egy érték!!!

2012. jún. 14. 21:29
 25/26 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz.. Ki mondja h gáz?? Én 21 évesen veszitettem el.. Ugy voltam vele hogy nem mindegy h. kivel.. Jó szerelmes voltam, meg jó kapcsolat volt, de Én úgy álltam hozzá h nem akartam egy éjszakásba elvesziteni.. Ez nem frigidség, és nem lúzerség...

23/L

2012. jún. 15. 16:09
 26/26 anonim válasza:
A fiatalkorban benne van azis,hogy elveszted a szüzességed,pasizol/csajozol ezerrel.Hiszen fiatalok vagyunk,bolondok.Szóval igen,ciki egy kissé.Vagyis majd vissza fogod kívánni a fiatal éveidet,hogy miért nem feküdtem le vele,meg vele?Most mondhattok mindenféle k**vának,de én a fiatalkoromat nem azzal töltöm,hogy sakkozom,és várom a szőke herceget fehér lovon.
2015. jún. 29. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!