Ciki 13 évesen szűznek lenni?
Szia!
Nem, nem az. A szerelem első lépése nem a szex. Addig egy csomó minden van. Sajnos ma sokan máshogy gondolják ezt, és hidd el, azok többsége, aki már 12-13 évesen szexel, kiég addigra, mire esetleg találkozna a nagy szerelemmel. 22-23 éves kortól (kb) sokkal komolyabb kapcsolatot vagy már képes kialakítani, mert pl több az élettapasztalatod (egyetem/munka mindegy is), legnyugszanak a kamaszkori hangulat-és hormanváltozások stb. én pl nem bánom, hogy 22 éves koromig szűz voltam, és nem is éreztem cikinek.
Szerintem kamaszkorban még nincs helye a szexnek, mert ha nagyon sietsz, akkor nem tapasztalod meg a szerelemnek minden kezdeti szépségét izgalmát, azt amikor csak vágyakozol a másikra, persze testben is, de inkább még lélekben.
Inkább örülj neki, hogy még szűz vagy, és azzal meg pláne ne akarj lefeküdni, aki azzal zsarol, hogy elhagy, ha nem fekszel le vele. Az ilyen utána is simán elhagy az első balhénál. Azért meg összefeküdni valakivel, hogy már ne legyél szűz, megint baromság, csak sérül a kis lelked, esetleg hosszú időre elmegy a kedves az egész szextől.
27/L
Teljesen egyetértek az előttem szólóval!
Még annyit,hogy én 19 éves koromig voltam,szűz akkor találkoztam egy fiúval és az a szerelem amit iránta éreztem már akkor sokkal másabb volt mélyebb,érettebb,mint kamaszkoromban,ez a fiú ma már a vőlegényem,nálunk a szex sem úgy volt,hogy tervezgettük,meg jajaj elveszítem a szüzességem,hanem egyszer csak megtörtént,életem legjobb döntése volt,hogy vártam vele,nem siettem el.
Egyántalán nem! És eszedbe ne jusson lefeküdni az első járókelővel.
Tartsd meg magad az igazinak, mert hidd el csak azzal a legjobb a szex akit igazán szeretsz!
Szia
Egyáltalán nem az.
Az lenne a baj, ha már nem lennél az!
Férfiként tanácsolom neked, hogy várd meg azt, aki elkötelezi magát melletted, aki igazán szeret, és hűséges hozzád, és csak neki add oda magad, senki másnak.
De ezzel még bőven ráérsz! Ebben a korban inkább a tanulásra figyelj, szabad idődben meg sportolj, vagy képezd magad ( zenetanulás stb.)
Foglald le magad valami értelmes szabadidős tevékenységgel, ne a szex körül forogj.
Az előttem szólók legtöbben elég jól "megmondták", egyet értek velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!