Lefeküdjek vele? (a többi lent)
Figyelt kérdés
A barátságom szerelemmé alakult egy fiúval . Azt mondta ,hogy szeretné ,hogyha ő venné el a szüzességem és vár rám akármennyit. Én nagyon szeretném , de nem tudom ,hogy csináljam e. 16 leszek , és kb 7 éve ismerem , és 2 éve több mint barátság. Lefeküdjek vele?? (normális , nem bunkó válaszokat szeretnék , ha valamire kíváncsiak vagytok kérdezzetek privátban.)2012. jún. 10. 12:04
11/13 anonim válasza:
Hát ha tényleg ennyit várt, akkor talán nem csak "arra" kellesz. Ha úgy érzed, tedd meg. Bár én ha kétségeim lennének nem tenném meg
12/13 anonim válasza:
De hülyék vagytok már elnézést, itt mondja, hogy szeretik egymást 2 éve, ki mondta, hogy csak barátok!?
13/13 anonim válasza:
Most 2 éve jártok?
Még csak 15 éves vagy,várjál még éretlen vagy hozzá,ez kiderül a kérdésedből,és ha 2 évet várt?Mi az,hogy 2 évet várt 13 évesen már meg akart dugni,de inkább várt,még 15 leszel? Szerintem még nyugodtan várhat 1 évet,ha vár rád akkor ne add oda csak azért magad,mert 2 éve vár.A te érdekedben csak akkor tedd meg ha magadtól tudni fogod,érezni fogod,és amikor már közelebb vagy a 17hez,mint a 15 höz,amikor elég érett leszel,és ez nem most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!