Lányok! Tényleg kicsi a péniszem? 15cm mereven.
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 22:05
11/15 anonim válasza:
az a lényeg h jól tudd használni!
12/15 anonim válasza:
Az enyém 16 cm és én is kicsinek gondoltam, de a barátnőmnek nagyon is megfelel :) Imádja :) Egyébként lehet hogy 16cm kicsi, de a vastagsága a tuti :D
13/15 anonim válasza:
Szerintem se kicsi annyira.....csak tanuld meg használni. Ha esetleg önkielégítéshez támadna kedved, próbáld meg minél tovább húzni az időt vele, és az ondót próbáld meg visszatartani. Jó módszer, hogy a csajnak is élvezetessé tedd. :)
14/15 anonim válasza:
a 15 centi teljesen normális. de a vastagság a lényeg.
az enyém nagyobb, ugy 17-18 centi, és 5-6 vastag, de ez mindig probléma volt, minden barátnőmnél (egyet leszámítva). Amikor több napig nem volt használva, szinte alig ment be és fájt is nekik amikor belelendültem. Hidd el jobb az átlag méret, mert nem kell arra figyelned mikor feszíted szét a nőt, és nyugodtan meredezhetsz a csajban...
15/15 anonim válasza:
Tök átlagos méret! Bizonyos pózoknál előnyösebb ez a méret, túl naggyal már fájdalmas lehet :) És jól mondták az előzőek: hiába van nagy, ha csak ilyen "tolom-húzom"-ra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!