Sajnos örökk magányra vagy ítélve, ekkora nem kell senkinek...
2012. jún. 7. 22:10
2/15 anonim válasza:
Nem kicsi, átlagos.
2012. jún. 7. 22:12
3/15 anonim válasza:
Verj oda neki 5kilós kalapáccsal, bevált pénisznövelő módszer.
2012. jún. 7. 22:18
4/15 anonim válasza:
Elég kicsi, de van rá módszer (nekem is bevált).
először vegyél egy vékony kötelet, de lehetőleg olyat ami erős és egy pillanatragasztót. A buszállomáson ragaszd oda magad a padlóra és az egyik végét a buszra, másikat a (mini)péniszedre kösd rá. Mikor elindul a busz egy kis fájdalmat fogsz érezni, de utána sokkal jobb lesz.
Sodrófával kezdd nyújtani, ha nem megy, sajnos amputáció szükséges.
2012. jún. 8. 00:56
7/15 Dimsal válasza:
Véleményem szerint nincs azzal semmi baj. Igenis vannak lányok,akik nem a nagy péniszt szeretik. Csak meg kell találnod egy ilyen lányt. :)
2012. jún. 8. 15:25
8/15 anonim válasza:
Latom,csupa "ertelmes" valaszt kaptal...figyelj,az nem kicsi,az atlagos.Nekem szinten 15 centi es eppen eleg,eppen jo.En is kicsinek tartottam,de a parom kinevelte belolem:)) aktusonkent 7-8 alkalommal is eljuttatom a csucsra,remek a szexualis eletunk.Akkor most kicsi? Nem eleg? Ha be akarnam magamnak kapni,akkor igen,kicsi.Egyebkent nem!
2012. jún. 9. 02:29
9/15 anonim válasza:
Nem, nem kicsi! Volt egy pasim akinek,10-12cm volt a pénisz mérete merev állapotában. De viszont kompenzálni tudta a nyelvjátékával a dolgot :)Ügye érted. Hozzáteszem nem a "kicsi" mérete miatt szakítottunk!
33N
2012. jún. 9. 15:45
10/15 anonim válasza:
NE HALLGASS SENKIRE !
Fog még nőni 22 éves korodra kinövi magát !
Magyarországon az átlag 15,2 cm felállva :) nincs semmi gond
Különben is Lányok ! Nem hiszem hogy 1 jó kapcsolat alapja hogy mekkora a pénisze a partnerek !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!