Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves srác vagyok és 11cm mereven a péniszem az gáz kicsi nagyon? és 170 cm a magasságom az milyen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 23:57
1/16 anonim válasza:
Túl magas és túl idős vagy a farkadhoz képest.
2/16 anonim válasza:
Amúgy, szerintem egy alacsony ffi-ról senkinek sem egy hatalmas kár jut az eszébe... Sőt, szerintem nem is képzelnek hozzá semmit, mert ha megfogsz valakit, akkor egészen más miatt fogsz megfogni.
3/16 anonim válasza:
Hát, őszinte leszek, az már tényleg eléggé kicsi. Csajok mit szóltak hozzá eddig?
4/16 anonim válasza:
Nekem 18cm és 190 cm vagyok. Kösz Tóni XD
5/16 anonim válasza:
6/16 anonim válasza:
azon a képen akkorát röhögtem :D:D:D:D:D:D:D:D:D
7/16 anonim válasza:
Ne aggódj, ezzel is megoldható, igaz ez már valóban átlag alatti méret, egyébként vastagságra mennyi, mert azzal sokat dobhatsz?
Ha megtanulod rendesen használni, kell hozzá technikázni, de akkor nem lesz gond szerintem.
8/16 anonim válasza:
170 centisen nincs esélyed bnőt szerezni, hacsak nem vagy nagyon jóképű. Tudom, mert én is ekkora vagyok. Innentől kezdve már mindegy is, h mekkora a farkad, bár ha mégis összejönnél egy lánnyal, akkor is a többség kiröhögne és otthagyna. Sajnos ilyen felszínesek a mai nők.
9/16 anonim válasza:
Hát, nem irigyellek, amolyan halmozottan hátrányos helyzetű vagy... Ettől függetlenül szerintem nem a 170 centivel lesz több gondod. Egyrészt mert vannak 150-160 centis csajok is, akiknek ez a magasság megfelel. Másrészt pedig nálad alacsonyabb pasikat is találni még bőven, szóval ez nem olyan extrém méret. A 11 centi viszont eléggé az. Akármilyen csajt fogsz ki, valószínűleg ennél csak jóval nagyobbakkal volt korábban dolga, úgyhogy alaposan fel kell kötnöd a gatyát, hogy a volt pasik nyomába érhessél. Egyébként tényleg, eddig mit szóltak hozzá a csajok? 22 éves korodra azért csak van már némi tapasztalatod. Vagy nem is mersz csajozni miatta?
10/16 anonim válasza:
22 éves vagyok én is. 172 cm a testmagasságom, és saccra 14/15 cm lehet (nem méregetem, mert szerintem nem fontos) Soha nem volt gondom a barátnőszerzéssel. Ezeket a méretekkel foglalkozó dolgokat, nem tartom fontosnak. Hiszen, ha valaki szeret, az úgy is szeret, ha 140 cm is vagy 5 centissel. Akiknek meg az a fontos, hogy 1,70 vagy, meg 11 centis az mehet a búsba, mert nem lát túl a kinézeten. Nem gáz, csak ahogy írták is, ügyesen kell bánni vele. Nem hiszem, hogy a kiszemelt lány centissel a kezében menne randira. :D Na viccet félretéve tényleg nem gáz, csak arra figyelj, hogy az ilyen vélemények ne befolyásolják, a Magadban kialakult képet, mert az teljesen tönkre vágja az önbizalmad, és attól nincs rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!