Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 éves srác vagyok és 11cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves srác vagyok és 11cm mereven a péniszem az gáz kicsi nagyon? és 170 cm a magasságom az milyen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
09:41 Sajnos a 150-160 centis csajoknak se felel meg. Aki 175 centinél kisebb, az a lányok szemében nem is férfi.
2012. jan. 25. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
én 13 vagyok kb. 11 éves koromtól szőrös 160 cm vagyok és a péniszem mereven 17cm
2012. jan. 26. 16:34
 13/16 anonim válasza:
10%
Srácok! Ha nem vagytok megelégedve a mérettel(aki meg azt mondja, hogy nem a mérte a lényeg, csak udvarias akar lenni) NE szöszöljetek! Kapjatok észhez! Mire vártok?? Magátol nem nött nagyobbra, hát tegyetek róla! Léteznek technikák amivel véglegesen megnöveszthetitek a péinszeteket. Csak el kell kezdeni edzeni. Nem mondanám, ha nem ugyan ebben a cipőben jártam volna én is. 4cm-t nött a méretem 4 hónap alatt, het 3 alkalom torna. És volt 3 hét kihagyás közben. [link] Én ezt a technikát alkalmaztam(alkalmazom - a cél 18cm (még 1,5cm)) Garantált eredmény! És mindez a saját kezeddel!!!
2012. júl. 1. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan nem értelek titeket. Mit gondoltok, több hónapos szerelemfűtötte együtt járás után a csaj első dolga a pasi képen röhögése lesz, amint szembesül "csekélyes" méreteivel? Ha már odáig eljutottak, kétlem, hogy ez idézné elő a visszavonulót. Egyéjszakás kalandok persze másképp működnek, ott simán élbe léphet egy ilyen reakció... no de egy kiegyensúlyozott, komoly párkapcsolatban... na mindegy, ti tudjátok.
2012. aug. 17. 00:26
 15/16 Jónás Roland válasza:
100%

''én 13 vagyok kb. 11 éves koromtól szőrös 160 cm vagyok és a péniszem mereven 17cm''

Ez a válaszoló biztos nem figyelt oda matekórán mert nem tudja hasznáni a méroeszkozoket...valamit fálrenéztél ocsi

2016. márc. 14. 21:16
 16/16 anonim válasza:
100%
Szia. Bár 5 éves kérdés és biztosan már túl vagy ezen, de szeretnék ide irni pár sort, hátha más is olvassa, aki hasonló "gondokkal" küzd. Nekem is pontosan ekkora, én 178 cm magas vagyok, és 29 éves. Nem sok lánnyal voltam eddig, összesen 4-gyel. Nem volt olyan lány, akit ne tudtam volna kielégiteni, tehát számomra ebből az következett, hogy nem a farkam mérete miatt akartak velem együtt lenni, hanem azért, mert vonzónak találtak. A probléma nálad nem a péniszed mérete, hanem az önbizalmad. Te nem hiszed el saját magadról, hogy vonzó lehetsz egy nő számára, hogy szerethetnek, hogy valaki azért akar együtt lenni veled, amilyen vagy, hogy valaki jól érzi magát melletted, mert egy kapcsolat erre épül, nem arra, hogy kinek mekkora a melle, mekkora a pénisze, mennyi pénze van, milyen autója, mekkora háza, stb. Az igazi szerelem két ember között a bizalomról és a szeretetről szól, nem pedig arról, hogy kinek milyen szinű a haja, mennyire izmos, vagy van-e a lábán Calvin Klein cipő. Sajnos ez a modern társadalom átka. Hülyitik az embereket, de ezzel semmi gond, mert ha ezt felismered, megváltozhat az életről alkotott elképzelésed. Mikropéniszű férfiaknak is van felesége, és nem ebbe a kategóriába tartozol. Legyél szerelmes, hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek, és akkor majd nem lesz szükség arra, hogy mindenféle külsőségbe kapaszkodj. Egy nő számára érzelmek kellenek amúgy is, de ha már itt tartunk, a sikeres férfiak is intelligensek érzelmileg. Ez adja az élet sóját, amit érzel. Sok sikert kivánok!
2017. jan. 22. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!