15 éves lány vagyok, a barátommal augusztusban leszünk fél évesek. Nagyon szeretem, első kapcsolat, mind a ketten szüzek vagyunk... Már a 2. hónapunk óta könyörög, hogy legyen valami kicsi petting (ő lassan 16), és én mindig lerázom, hogy neeem, még nem szeretnék... De most már nagyon megsajnáltam, a közös barátaink többsége már nem is szűz... Megígértem neki, hogy 6. hónapfordulónkon lesz valami, de egyre inkább úgy érzem, hogy csak azért mondtam, mert megesett rajta a szívem... Most mit csináljak? Beszéltem az Anyukámmal, Anyukám szerint ilyen korban már normális a petting, de én szeretném mások véleményét is meghallgatni! :)) Normális válaszokat légyszi! :))
Megkérdezhetem hogy hogyan beszéltél anyukáddal? Nekem is van barátom és nem nagyon tudom hogyan hozzam fel a témát anyukának..priviben is jó lenne
15/L
2012. jún. 6. 23:01
12/19 anonim válasza:
Csak akkor csináld, ha valóban, igazán szeretnéd, amúgy csak ront a kapcsolaton.
2012. jún. 7. 00:27
13/19 anonim válasza:
Csak ha te akarod akkor,és az orális szex nem petting,csak sokan belekeverik,az orális szex és a közösülés is korai 15 évesen,simogatások,puszik,csókok az oké.
Még egyszer mondom ha még nem szeretnéd ne tedd,azért,mert Ő nyaggat, 4 hónap után már a testiség kell neki nem túl pozitív,sőt azért sem mert a többi buta kis 14-15 éves már nem szűz,Ő bajuk.Majd ha te is szeretnéd,és késznek érzed magad rá,semmi gáz nincs benne ha 15 évesen nem vagy kész rá,nem maradsz le semmiről,sőt.
2012. jún. 7. 10:37
14/19 anonim válasza:
Majd ha te is szeretnéd,akkor csináljátok.Ne sajnálatból.
2012. jún. 7. 18:15
15/19 anonim válasza:
Szerintem se engedd meg..én is pont így vagyok ezzel még csak 2 hónapja vagyunk együtt (de már voltunk régebben együtt..hosszú story..) de a lényeg h csak akkor engedd meg neki ha már úgy érzed felkészültél..nem ségyelled magad..először jónak látom ha nincs teljesen világos és akkor nem szégyelled magad annyira (tegyük fel ha ez is közrejátszik) én már eljutottam odáig h oké már nem kell sok és megengedem mert úgy érzem h felkészültem
sok sikert;)
2012. jún. 7. 21:20
16/19 A kérdező kommentje:
mindenkinek NAGYON köszönöm, aki normálisan válaszolt nekem:)) <3 nagyon sokat segítettetek!!! <3
2012. jún. 8. 12:10
17/19 anonim válasza:
Szerintem azt hogy milyen az ha magadnak csinálod azt ismered. És képzeld el hogy milyen lehet az ha ő csinálja, akit nagyon szeretsz. Szerintem ezzel nem csak neki teszel jót hanem magadnak is mert ezzel egy lépéssel tovább léptek. Ez szerint dönts hogy szereted-e annyira hogy tovább lépjetek. Nem kell mingyárt a legdurvább pettingelési dolgokat csinálnotok. Simogathatjátok is egymást, vagy bugyin keresztül. Szerintem ez is nagyon sokat ad mindkettőtöknek. Izgalmat és bizalmat egyszerre...
2012. jún. 9. 18:13
18/19 anonim válasza:
Szerintem igaza van anyukádnak. Ilyen dős korban már ez természetes. Ne félj tőle lazulj el ne foglalkozz semmivel csak a barátodra és magadra hidd el élvezni fogod CSAK NE GÖRCSÖLJ!!! Lazán!
2012. jún. 12. 22:45
19/19 anonim válasza:
figyu... en most leirom az en tortenetemet. van 1 baratom mar 1 eve eggyut vagyunk, most 14 vagyok es mikor betoltottem az 13-at aznap este pettingeltunk es ugy hogy en nem voltam felkeszulve ra. eloszor mikor benyult nagyon meg voltam szepenve de aztan hamar ellazultam mert tok jo volt. ez rajtad mulik, ha akarod akkor igen s ha meg nem vagy felkeszulve akkor meg nem, hiaba kered mas segitseget mert te is tudod es en is hogy ugyis azt fogod csinalni amit te akarsz, max velemenyeket, tapasztalatokat tudsz kerni masoktol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!