Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Petting. Szabad így?

Petting. Szabad így?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, a barátommal augusztusban leszünk fél évesek. Nagyon szeretem, első kapcsolat, mind a ketten szüzek vagyunk... Már a 2. hónapunk óta könyörög, hogy legyen valami kicsi petting (ő lassan 16), és én mindig lerázom, hogy neeem, még nem szeretnék... De most már nagyon megsajnáltam, a közös barátaink többsége már nem is szűz... Megígértem neki, hogy 6. hónapfordulónkon lesz valami, de egyre inkább úgy érzem, hogy csak azért mondtam, mert megesett rajta a szívem... Most mit csináljak? Beszéltem az Anyukámmal, Anyukám szerint ilyen korban már normális a petting, de én szeretném mások véleményét is meghallgatni! :)) Normális válaszokat légyszi! :))

2012. jún. 6. 20:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
még ne
2012. jún. 6. 20:47
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálatból semmiképp ne tedd. Majd ha készen állsz rá. Nem mellesleg tökmindegy, hogy ki szűz és ki nem, ne másokkal foglalkozz.
2012. jún. 6. 20:48
 3/19 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye ötlet.
2012. jún. 6. 20:49
 4/19 A kérdező kommentje:
de valahol én is szeretném, csak tudom, hogy lelkiismeret-furdalásom lenne utána...
2012. jún. 6. 20:50
 5/19 -=Koldus=- ***** válasza:
100%
Nem semmi anyád van. Én mondjuk biztos nem engedném a lányomnak, hogy 15 évesen már nyúlkáljanak benne, de hát te tudod.
2012. jún. 6. 20:50
 6/19 anonim válasza:
41%

veled korú vagyok és ugyan ugy szüzek vagyunk a barátommal.

a 2.hónap óta pettingelünk és nagyon is sokat dob a kapcsolatunkon.nincsenek gátlásaink,jobban megismertük egymást,nincsenek titkaink,és teljes egészében elfogadjuk a másikat.szerintem fontos ez is,menj bele.Egy ilyen hosszu kapcsolat után mindent megfog érteni,minimálissal kezdjétek és ameddig nem érzed ugy ne enged neki azt amitől esetleg vélsz,vagy amit nem akarsz megcsinálni.Ja és szerintem ne kösd ennyire időponthoz,ne dátumra pontosan,keress egy megfelelő alkalmat és vezesd rá hogy most lehetne több.a sponteneitás fontos dolog:)

2012. jún. 6. 20:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
2012. jún. 6. 20:53
 8/19 anonim válasza:

:DDD

Ez jó.

2012. jún. 6. 21:02
 9/19 anonim ***** válasza:
Jajj de aranyos az a kis nyuszi.
2012. jún. 6. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked is akarnod kell teljes szívedből, ne cselekedj sajnálatból.
2012. jún. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!