Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyikünk jön be jobban: én...

Melyikünk jön be jobban: én vagy a barátnőm? Mit gondoltok, kettőnk közül ki az, aki már nem szűz?

Figyelt kérdés

Egyikünk:

[link]

[link]

Másikunk:

[link]

[link]

(A KÉPEK NEM SÉRTENEK SZEMÉLYISÉGI JOGOT, CENZÚRÁZVA VANNAK ÉS ENGEDÉLLYEL KERÜLTEK IDE FEL!)

2012. jún. 3. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Én vagyok a buta? Szerintem meg inkább az, aki olyan dolgokat ír, hogy nem fognak megdugni... Ez annyira alpári megnyilvánulás, hogy inkább nem is kommentálom. A cigányozást még mindig kéretik mellőzni. Ha lenne igazságalapja, akkor is kéretnék, hát még úgy, hogy nincs.
2012. jún. 3. 21:08
 32/62 anonim válasza:
nekem mindketten tetszetek és szerintem a 2. nem szűz. tippre :)
2012. jún. 3. 21:11
 33/62 anonim ***** válasza:
nekem pont az arc a lényeg szóval nem tetszetek,csúnyák vagytok:D
2012. jún. 3. 21:30
 34/62 anonim ***** válasza:
mi ez minecraft?....túl pixelesek a fejek ahhoz, hogy döntést hozzak....
2012. jún. 3. 21:37
 35/62 A kérdező kommentje:
Cenzúra :D
2012. jún. 3. 21:39
 36/62 anonim ***** válasza:

arc fontos lenne, alakra inkább a második a zsanerem, bár nekem nem jönnek be a képek stílusa, se a leányzók stílusa, nem sértés, de túl tinis, magam sem vagyok túl idős de így tippre nem múltatok el 20

szerintem az első nem szűz, mivel olyan vagányabbnak tűnik, és van egy olyan érzésem könnyebben teremt kapcsolatot a férfiakkal

nem olvastam vissza nagyon, de nem vagytok kövérek, ugyan csak a magam nevében beszélhetek, de jó ha van kis fogni való

azt mondom ha az arc bejön akkor még szimpatikusak is vagytok, de jó lenne kicsit érettebben öltözni, csak ha képről van szó jó személyiséggel még ez is belefér főleg ha elmúltatok 18

22/f

2012. jún. 3. 21:41
 37/62 anonim válasza:

Mire is vagy ennyire beképzelt?

12 évesek vagytok vagy mi ez a képkeret meg szerkesztés meg kérdés ?

2012. jún. 4. 00:30
 38/62 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem mind a ketten szüzek vagytok. Ki lenne az a perverz, aki meghágna egy butácska 12 évest? Ráadásul dagit? Ugyan már. Inkább menjetek vissza barbizni, senki nem fog itt agyondicsérni titeket, hiába várjátok.
2012. jún. 4. 00:57
 39/62 anonim ***** válasza:
0%
...és ha már ekkora a szád, akkor igazán felvállalhatnátok az arcotokat is. :) Vagy annyira csúnyák vagytok, hogy nem meritek?
2012. jún. 4. 00:59
 40/62 anonim válasza:
Az arc sokat számít, így csak testre tudok értékelni, nálam épp elmegy kategória, mert én a vékony lányokra jobban izgulok, ritka beteg állat vagyok, mert dugnék mindkettőtökkel ennek ellenére. :P
2012. jún. 4. 02:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!