Melyikünk jön be jobban: én vagy a barátnőm? Mit gondoltok, kettőnk közül ki az, aki már nem szűz?
Egyikünk:
Másikunk:
(A KÉPEK NEM SÉRTENEK SZEMÉLYISÉGI JOGOT, CENZÚRÁZVA VANNAK ÉS ENGEDÉLLYEL KERÜLTEK IDE FEL!)
arc fontos lenne, alakra inkább a második a zsanerem, bár nekem nem jönnek be a képek stílusa, se a leányzók stílusa, nem sértés, de túl tinis, magam sem vagyok túl idős de így tippre nem múltatok el 20
szerintem az első nem szűz, mivel olyan vagányabbnak tűnik, és van egy olyan érzésem könnyebben teremt kapcsolatot a férfiakkal
nem olvastam vissza nagyon, de nem vagytok kövérek, ugyan csak a magam nevében beszélhetek, de jó ha van kis fogni való
azt mondom ha az arc bejön akkor még szimpatikusak is vagytok, de jó lenne kicsit érettebben öltözni, csak ha képről van szó jó személyiséggel még ez is belefér főleg ha elmúltatok 18
22/f
Mire is vagy ennyire beképzelt?
12 évesek vagytok vagy mi ez a képkeret meg szerkesztés meg kérdés ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!