Melyikünk jön be jobban: én vagy a barátnőm? Mit gondoltok, kettőnk közül ki az, aki már nem szűz?
Egyikünk:
Másikunk:
(A KÉPEK NEM SÉRTENEK SZEMÉLYISÉGI JOGOT, CENZÚRÁZVA VANNAK ÉS ENGEDÉLLYEL KERÜLTEK IDE FEL!)
A többieknek is csak gratulálni tudok. Egy dolgot mondok: NEM vagytok igazi férfiak! Egy igazi férfi ugyanis szereti, ha van mit fogni a nőn, na meg különbséget tud tenni testalkatok között, nem csak a csontsovány meg a dagadt létezik a számára. Istenem, hogy egy normális ember sincs itt...
A másik pedig az, hogy nem az volt a kérdésem/kérdésünk, melyikünket mennyire látjátok dagadtnak, ezer más dolgot is meg lehetne jegyezni egy képpel kapcsolatban. :/ Nem tudom, hogy kinek van itt közülünk kisebb IQ-szintje...
Azt hiszitek az a menő, ha a gép mögül osszátok az észt? A ti fejeiteket is megnézném.
1. Azt mondod nincs itt normális ember, tehát te sem vagy az.
2. Nincs itt igazi férfi. Én sem vagyok az mondjuk.
3. A pasik azt szeretik, ha van mit fogni. Nincs két egyforma ember, ezért nem ugyan azt szeretjük.
4. Ne általánosíts már ennyit.
5. Borzalmasan önbizalom hiányos kis csajok lehettek, ha itt mutogatjátok a képeteket és várjátok a jobbnál jobb hozzászólásokat. (amit most nem kaptatok meg... )
Szerintem az első jobb, az nem is dagadt annyira!
A második na az dagi, meg szerintem cigány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!