Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Felmerül bennem újra, és újra...

Felmerül bennem újra, és újra a kérdés. A mai "átlagos" srácok miért nem jók már egy átlagos lánynak sem szinte?

Figyelt kérdés

Vonatkoztassunk el a szélsőségektől maradjunk az átlagosnál.

Én megértem hogy egy "átlagos" srácra nem biztos hogy irigykedni fognak a barátnők, és anyukának is lesznek megjegyzései, ha véletlenül szerelmes is lenne egy ilyen delikvensbe..

Azt is megértem hogy az átlag fiatal férfiak akiknek,

(ha egyáltalán jobb esetben van munkahelyük, de tegyük fel hogy van, és tegyük fel hogy egyedül tartja fent magát, önállósodott, illetve a szülei nem segítenek neki semmiben mert mondjuk nem is tudnak) nem jelentenek túl nagy perspektívát családalapítás szempontjából.

Azt is megértem hogy a szerelemből nem lehet megélni sem..

Kíváncsi lennék egy százalékos arányra hány 20 és 25 év közötti átlagos srácnak van barátnője vagy maradjunk a 10/10 -es lebontásnál..

Nagyon útban van a magyar valakiknek sajnos..

2012. jún. 3. 18:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
kb. te vagy az első férfi akitől ezt hallom. eddig minden pasi azt szajkózta, ami fent leírtam és feminista r*bancnak bélyegzett, pedig csak végések az energiáim.
2012. jún. 3. 19:06
 12/30 anonim ***** válasza:
46%

ha akarsz barátnőt lesz is, ha nem akkor nem.

és ami a legfontosabb, az a duma, és a kisugárzás.

a kocsi, a pénz, a kinézet mind mind csak plusz pont. legalábbis szerintem.

2012. jún. 3. 19:11
 13/30 A kérdező kommentje:
Igen én igazat adok neked, merthogy egy kapcsolat csak és kizárólag a harmóniára és a szeretetre épülhet abba pedig nem fér bele a másik kihasználása...
2012. jún. 3. 19:11
 14/30 A kérdező kommentje:

19:11

Én is szeretnék ebbe hinni, de sajnos eddig ez nem igazolta magát az életemben.

Lehet túl negatív vagyok.

2012. jún. 3. 19:13
 15/30 anonim válasza:
Ez az átlagos szó annyira tág fogalom..Mit jelent annak lenni? Azt kell megtalálni akinek nem vagy átlagos. Én átlagos lennék mert mondjuk mackós vagyok? A barátnőmnek ez tetszik rajtam és helyesnek tart. Külsőleg és belsőleg is szeret és én is bolondulok érte, különben nem lennénk együtt. Tény, hogy a média sugároz egy ideált de vannak még olyan emberek akiket nem sikerült megfertőznie. Legyen meg benned a harmónia és pozitívabban állj a dolgokhoz. Rábukkansz majd a gyöngyre a kagylóban :)
2012. jún. 3. 19:35
 16/30 anonim válasza:
100%

Egy 25 körüli nő nyilván elvár valamilyen szintű egzisztenciát a férfitól. Nem azért, mert pénzéhes lenne, hanem egyszerűen mert abban a korban ez azt mutatja, hogy az illetőnek úgy-ahogy rendben van az élete.

Aki úgy keres párt magának, hogy minél jobb anyagi helyzete legyen, azzal nem érdemes szóbaállni sem.

Átlagosság meg úgy probléma, hogyha az egyéniséged, személyiséged átlagos, és nem tudsz demonstrálni semmi olyan értéket, ami felkeltené az illető érdeklődését. Átlagos anyagi helyzet illetve külső viszont normális nőnél nem hiszem, hogy hátrányt jelentene.

A barátnők meg anyuka véleménye megintcsak nem mérvadó egy érett lánynál/nőnél, szóval ez az egész olyan, mintha önsajnáltató marhaságokat kreálnál magadnak, amire aztán ráfoghatod a sikertelenséged (ami nyilván nem ezekben gyökeredzik), már bocsi.

21F

2012. jún. 3. 19:37
 17/30 anonim ***** válasza:

Annyira idegesít amikor valaki a saját nyomorát azzal magyarázza, hogy ez az általános és még áltudományos módszerekkel meg is indokolja.

Ha nem vagy magaddal elégedett akkor miért nem sportolsz például? Ettől még nem leszel "gyúrós alfahím". Nem a kifogásokat kellene keresni, hanem a megoldásokat.

Az más kérdés, ha olyan lányokkal szeretnél együtt lenni, akik átlagon felül jól néznek ki, ők többet válogathatnak, ezért valószínűleg nem "átlagosat" választanak.

2012. jún. 3. 19:38
 18/30 anonim ***** válasza:

a legtöbb férfi úgy gondolja neki ez alanyi jogon jár. én meg úgy gondolom nem azért tanultam annyit, hogy a konyhában rohadjak meg. manapság a nőknek is van lehetőségük dolgozni, sőt kell is, mert kell a két fizetés. régen ez nem így volt. szerintem a férfiak nagy része le van maradva és irracionális elvárásaik vannak a nőkkel szemben. ez szerintem rengeteg lányt elriaszt. az összes szingli barátnőmnek azért nincs barátja, amiért nekem sem, mert nem tudjuk felvállni a klasszikus háztartásbeli szerepét. ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok hajlandó takarítani meg gyereket nevelni, az vagyok, de kizárólag akkor, ha a párom és én 50-50%-ban felosztjuk a házimunkát vagy keresünk annyit, hogy bejárónőnk legyen. ettől függetlenül vannak nők, akik nem emiatt szinglik, hanem olyanok, amiket te is leírtál (pénz, kocsi meg miegyéb kell nekik). szerintem ilyen nők mindig is voltak, én csak azon csodálkozom, hogy a mai fiúk miért üldözik őket a szerelmükkel és utána miért általánosítanak, hogy minden nő r*ibanc.

amikor randizom egy sráccal, akkor rögtön sorolja az igényeit, panaszkodik és kb. lesz*arja, amit én mondok. nem is érdekli, hogy én milyen vagyok. a céljaimat, vágyaimat nem tiszteli. nem találkoztam még olyan fiúval/férfival, aki csak velem akar lenni, nevetni, beszélgetni.

nyugodtan lehet rám mondani, hogy feminista r*ibanc vagyok. nem én tehetek arról, hogy a mai világban nőként már sok választásom van, nem csak az, hogy otthon üljek.

nos én ezért vagyok egyedül nőként és inkább maradok is egyedül. lehet, hogy a magyarság kihalásra van ítélve akkor.

2012. jún. 3. 19:41
 19/30 anonim ***** válasza:
bocsi. 11 és 8-as válaszoló voltam. 24L
2012. jún. 3. 19:42
 20/30 anonim ***** válasza:

Minden üzenetet végigolvastam.

Nem az egymással viaskodás a megoldás és nem is a siránkozás

meg a mellébeszélés.

Az élet nem ad ingyen semmit,mindenkinek meg kell dolgoznia

a vágyaiért.Ebben az esetben működő párkapcsolat kialakítása.

2012. jún. 3. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!