Miért van az hogy valakinek csak az egyszerű, átlagos csajok jönnek csak be?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 18:20
2/25 anonim válasza:
nem tudom nekem mindig a legjobb csajok kellenek:D az már más kérdés,hogy meg is kapom-e őket
3/25 anonim válasza:
Miért, egy (nem rossz értelemben) egyszerű, átlagos lány szerinted fura, hogy kell bárkinek is?
4/25 A kérdező kommentje:
Nem csak van olyan id.óta aki csak azokat nèzi más szebb csajok nem is léteznek nekik...
2011. dec. 13. 18:32
5/25 anonim válasza:
Vagy neki nem te vagy a szép, hanem a szerinted átlagos lány...Ne légy beképzelt, azt nem sokan szeretik.
6/25 nastic válasza:
1. azért mert nem szeretjük ha dagad az egód
2. nem szeretünk neked örömet okozni
3. beérjük a természetes lányokkal akik tudnak élni
4. egy "hűdejó 5 csillagos" barátnő NAGYON SOK GONDDAL JÁR, ÉS KEVÉS NYUGALOMMAL
ha valamit nem értettél volna, gondolj bele mélyebben.
7/25 A kérdező kommentje:
Haverja vagyok... Ám mar sokan mondtak neki h az mind átlagos akit gyönyörűnek lat...
2011. dec. 13. 18:38
8/25 anonim válasza:
És neked az miért fáj?! Komolyan nem értem...
9/25 A kérdező kommentje:
Nem faj csak kiváncsi vagyok h szerintetek egy bombanő helyett miért az atlagosat választana?
2011. dec. 13. 18:43
10/25 nastic válasza:
Te mit szólnál hozzá ha lenne egy csajod és mindenki felakarná szedni? Mindenki baszná neki a szelet jobbról balra, ahogy egy bombanőnek szokták. Az meg hagyná magát mert úgyis jól esik neki. Szerinted ez jó buli?:D Ne legyél már ekkora fácán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!