Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak szerintetek olyan...

Vannak szerintetek olyan lányok akik titokban akarják elvesziteni a szüzességük?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én tavaly augusztusi akciómról (első) se sokan tudnak, sőt eltelt kb. 3 hónap, hogy senki nem tudott róla, azóta elmondtam pár embernek (max 4), de nincs elterjedve. De nem azért tartottam titokban, mert elveszítettem, ha nem az első lett volna, akkor is titokban tartottam volna - nem is úgy indult, hogy lesz szex, magától jött. Soha nem úgy álltam hozzá, hogy életem szerelmével kell, hogy legyen az első, és vonzódok azóta is az illetőhöz :)

19/L

2012. jún. 1. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak olyanok vannak.
2012. jún. 2. 10:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Senki nem plakátolja ki az utcán, hogy már nem vagyok szűz. Attól függ, hogy honnan nézzük a titkot, mert lehet úgy is titokban, hogy az illető érett és a fogamzásgátlási dolgairól tud magának gondoskodni, meg lehet úgy is titkoban, hogy a szülő tud róla a pénzügyi háttér miatt, de atól még titok marad, mert senki nem teregeti ki az ilyen dolgait.
2012. jún. 3. 20:08
 14/14 anonim válasza:

senki nem kürtöli világgá.

bár ha tényleg olyan szinten titokban van, hogy még a legszűkebb baráti kör sem tud róla, akkor annak van egy varázsa. mint az "első".

2013. febr. 19. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!