Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Igaz, hogy nem a legjobb...

Igaz, hogy nem a legjobb misszionárius pózban elveszíteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
Egy oldalon több cikkben is szót ejtettek arról,hogy lovaglóban jobb,mert akkor a lány kezében van az irányítás a behatolás mélységével és a gyorsasággal kapcsolatban, és,hogy nem fáj annyira.Ez igaz?
2012. máj. 19. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Nézd, nem tudom. De itt MINDENKI a misszionáriust javasolja, kivétel nélkül. Ha gondolod, megpróbálhatod a lovagló pózt is:

1. Ha nem jó, még mindig lehet váltani misszionáriusra.

2. Jobb esetben van annyi kommunikáció a két fél között, és van olyan színvonalas a srác, hogy misszionáriusban is odafigyeljen arra, hogy mit lehet és meddig.

2012. máj. 19. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
A misszionáriust mindig mindenki ajánlja, bár gőzöm sincs hogy miért, az a jó az első együttlétnél, ha a lány van felül. Tényleg. Sok újat nem mondtam, ajánlani tudom csak.
2012. máj. 20. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha lovagolnom kellett volna már első alkalommal, akkor még mindig szűz lennék. :)

Sokkal nehezebb lett volna magamnak fájdalmat okozni.

Egy kósza ötletként felmerült, meg is próbáltuk, de egy fél másodpercig se bírtam.

Persze attól még lehet, hogy másnak a lovagló megfelelőbb elsőre.

Oda kell figyelnie a férfinak a lányra és akkor misszionárius pózban sem okoz a kelleténél több fájdalmat.

Ha nem bíztam volna eléggé a partneremben, ha tartottam volna attól, hogy nem áll meg, amikor mondom, nem figyel oda, hogy hogy jó, akkor bizonyára

1) nem őt választom

2) ha ő lett volna az utolsó férfi a földön, akkor a lovaglót erőltetem.

27/N

2012. máj. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!