A legjobb barátnőm nem szűz. Nem tudja, hogy én tudom. Hogyan kérdezzek rá?
Rohadt szemét dolog tudom,de beléptem a gyakorikerdesek.hu fiókjába,mert éreztem,hogy valami nem stimmel.És nagyon jól éreztem.A kérdés szexel kapcsolatos volt,és elég egyértelműen kiderült,hogy lefeküdtek.
Nem tudom kinézni ezt az egészet belőle,és már nagyon régóta ismerem.De ami le van írva,az fekete-fehér.
Hogyan kérdezzek rá?Legjobb barátnők vagyunk,és mindent megbeszélünk,de szerintem félt/ vagy szégyellte elmondani.
Nem tudom hogyan kérdezzek rá,annyira béna: Szűz vagy? vagy Lefeküdtetek?Viszont nem mondhatom el,hogy honnan tudtam meg!
Nagyon sürgős!Kérlek normális válaszokat,és segítsetek!
Egyszerün kezdj el beszélgetni el vele a pasikról meg ilyenek vagy valamivel tereld arra a témát.Hanem kérdezd meg töle simán,hogy ő már feküdte le már valakivel.
Kérdezd meg,hogy szeretne-e lefeküdni egy pasival és igy egyből rátér ő a témára.Ha nem megy semi akor simán modn meg az igazat,hogy honnat tudtad meg.
Nem tartozik rád. Ha akarja szóba hozza, ha nem, hát nem.
Egyébként szép kis barátnő vagy! Úgy őszintén: milyen jogon lépsz be más fiókjába? És ezek után elvárod, hogy mindent elmondjon neked. Gratulálok!
Ha tudod a kérdés címét kezdj el rá válaszolgatni a neten.
Olyan információkat "ejts el" amit csak ketten tudtok. Aztán egy idő után rá fog jönni, hogy Te vagy a válaszoló. De úgy intézd a dolgokat mintha teljesen véletlenül fedezted volna fel a kérdést.
Ha meg tudod csinálni nagyon izgi lesz. Én biztos kipróbálnám.
oké:)
ő 15 éves,én 14,júliban leszek 15.
Egyépként nagyon szép lány,hosszú szőke hajjal,hatalmas kék szemekkel,hosszú lábakkal,175 cm magas,de szerintem akkor is korai.
Off: pont az ideálom. Xd
On: Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Szerintem tereld arra a témát...de ha gondolod linkeld el nekem a kérdést, én meg majd megkérdezem tőle, h még szűz-e(csak finomabban). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!