Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A legjobb barátnőm nem szűz....

A legjobb barátnőm nem szűz. Nem tudja, hogy én tudom. Hogyan kérdezzek rá?

Figyelt kérdés

Rohadt szemét dolog tudom,de beléptem a gyakorikerdesek.hu fiókjába,mert éreztem,hogy valami nem stimmel.És nagyon jól éreztem.A kérdés szexel kapcsolatos volt,és elég egyértelműen kiderült,hogy lefeküdtek.

Nem tudom kinézni ezt az egészet belőle,és már nagyon régóta ismerem.De ami le van írva,az fekete-fehér.

Hogyan kérdezzek rá?Legjobb barátnők vagyunk,és mindent megbeszélünk,de szerintem félt/ vagy szégyellte elmondani.

Nem tudom hogyan kérdezzek rá,annyira béna: Szűz vagy? vagy Lefeküdtetek?Viszont nem mondhatom el,hogy honnan tudtam meg!

Nagyon sürgős!Kérlek normális válaszokat,és segítsetek!

2012. máj. 2. 19:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köössz neem..xd

főleg,hogy vallásos suliba járunk,ez kicsit kiütné a biztosítékot..

2012. máj. 4. 13:58
 12/16 anonim válasza:

kíírtad ezt a kérdést? okos vagy:D ha ő is olvasgatja a dolgokat akkor simán rájön hogy megnézted a fh-ját... válásos suli+ azért elég szépen körül irtad a lányt...xd, innen már ha én lennék simán kitalálnám.

ui:

HOGY MERTÉL BELÉPNI A GYAKORIK-S FIÓKOMBA? A LEGJOBB BARÁTNŐM VOLTÁL, ELAKARTAM VOLNA MONDANI DE ÍGY MÁR áááá nem is értelek, mért kellett eszt csinálni?:(

2012. máj. 4. 16:20
 13/16 anonim válasza:
te tényleg ő vagy? aszta ez bekéne kerüljön egy filmebe
2012. máj. 4. 19:32
 14/16 A kérdező kommentje:
ezen már csak röhögni tudook.xxxxxxxxxd
2012. máj. 5. 11:03
 15/16 A kérdező kommentje:

és nem ő..köszi a válaszokat,de ennyi elég volt! ;)

igen,vallásos suliba járunk,ami még van 5 a városba.xd

na köszi a válaszokat:)

2012. máj. 5. 11:04
 16/16 anonim válasza:

:DDD

De ha én lennék a barátnőd helyébe és elolvastam volna ezt a kérdést akkor nekem simán lejönne hogy rólam beszélsz...;)

2012. máj. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!