Normális az, h nagybátyám 52 éves nője még mindig szűz?
Figyelt kérdés
Nagybátyám, apukám testvére elvált több mint nyolc éve. Nagyon jó fej, s nagyon jó a kapcsolatunk is. S az apukámmal is nagyon jól megvannak, szinte naponta találkozunk, mert a háza mellettünk van. Kb. öt éve van egy barátnője, már a házasságot tervezgetik, nagyon helyes a barátnője is, egy évvel fiatalabb mint a nagybátyám. S a tegnap hot-dog estét tartottunk, persze őt is áthívtuk, anyukám nem volt itthon, elment szülőértekezletre a húgomnak, s miközben beszélgettünk legnagyobb döbbenetemre nagybátyám kinyögte, hogy a nője még mindig szűz. Egyszerűen fél az aktustól, pedig a bácsikám szerint érzi, h szereti őt. S a nagybácsikám tanácstalan, h hogyan tovább. Az apukám azt tanácsolta neki, h hagyja a fenébe, mert beteg az a csaj, keressen mást, én viszont nem is tudom, h mit tanácsoljak neki. Utólag, mondta a nagybátyám hüvelynedvesedési problémái is voltak a csajnak, nem nedvesedett be, de gondolom ez lehet a klimax következménye is. Egyáltalán ötvenen felül szexelnek még az emberek, vagy fontos ez egyáltalán?2012. máj. 31. 19:51
1/9 anonim válasza:
52 évesen szűz? :O:O :D:D Azt hogy csinálta? :/
2/9 anonim válasza:
Tuti kamu... ha nem akkor meg csinálhatnak róla egy filmet a 40 éves szűz helyett 50 éves szűz és nőbe :D vagy tuti apácának készült :DD
5/9 anonim válasza:
52 éves szűz. Ebből akár egy újabb film is lehetne.
6/9 anonim válasza:
50 felett biztos hogy szexelnek, úgy értem 50 év még nem nagy kor, Németországban pl akkor kezdenek el élni az emberek, mert ugye pénzt addig megkereste, gyerekek lassan kirepülnek stb.
szerintem szexuálpszichológushoz kéne vinni szegényt...
7/9 anonim válasza:
Mi az isten ez a sok s? mi nincs é a billentyűzeteden vagy mi? -.-
8/9 anonim válasza:
26 éves vagyok még szűz és nem tervezem hogy valaha lesz pasim.
Lehet hogy én is 52 évesen még szűz leszek de engem nem zavar.:)
9/9 anonim válasza:
50 éves vagyok és még szűz.
Az is maradok nem kell senki
100 évesen még az leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!