Fiúk titeket zavar ha egy 17 éves lány már nem szűz?
Szerintem nem gáz.
Mondjuk én 2 csajnak is elvettem a szüzességét, mindkettő 15 volt akkoriban. Szóval az én szavam itt lepkefing.
22/f
Előző, szóval csak az egyetértő vélemény lehet tisztessèges vélemény?
Nagyon el vagy tájolva, nem tudom ki mondta neked, hogy aki nem jönne össze 17 éves szűz lánnyal, azt csak a testiség érdekli, mert ez termèszetesen nincs így, csupán ha már nem szűz, akkor azért nem jönnék össze vele, mert nem rendelkezik azzal a BELSŐ értékrenddel, amit elvárok a jövendőbeli kedvesemtől.
"csupán ha már nem szűz, akkor azért nem jönnék össze vele, mert nem rendelkezik azzal a BELSŐ értékrenddel, amit elvárok a jövendőbeli kedvesemtől."
Szóval ezek szerint ha egy lány egyszer igazán szerelmes, tegyük fel már 2 éve is jár egy fiúval, és odaadja neki a szüzességét, majd valamiért szakítanak, akkor ő már neked nem lenne jó, rossz a belső értékrendje magyarán már egy lotyó.
És még én ne legyek előítéletes. :D
Elég érdekes a te értékrended is.
Nagyjából erről van szó, jól látod, azonban a szakítás körülményei és a lány kora is sokat nyomhat a latba.
Érdekes értékrend? Ezt vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!