Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk titeket zavar ha egy 17...

Fiúk titeket zavar ha egy 17 éves lány már nem szűz?

Figyelt kérdés
Fel sem merült bennem hogy ez probléma lehet....úgy gondoltam hogy lehet hogy véget ért a kapcsolat, de tényleg azzal tettem meg akit szeretek. (eddig csak vele jártam, nem volt más barátom) Most viszont van egy fiú, akinek tetszetek, és mikor rákérdezett a dologra és mondtam hogy már nem, valahogy furcsa lett velem...mintha úgy kiábrándult volna meg nem is tudom...kicsit úgy rosszul esett. Ez tényleg ekkora probléma?
2012. máj. 29. 21:22
1 2
 1/13 anonim válasza:
0%
nem probléma, csak szerintem azt hiszi hogy ribizli vagy.
2012. máj. 29. 21:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz.

Mondjuk én 2 csajnak is elvettem a szüzességét, mindkettő 15 volt akkoriban. Szóval az én szavam itt lepkefing.

22/f

2012. máj. 29. 21:26
 3/13 anonim válasza:
Lehet , hogy ő még szűz és fura neki ,hogy a te vagy a tapasztaltabb.
2012. máj. 29. 21:28
 4/13 anonim ***** válasza:
zavar
2012. máj. 29. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, mert semmit nem akarok a 17 éves lányoktól. Ha elérik a 20 éves korhatárt, akkor már érdekelhetnek. Akkor meg már nem zavar, ha nem szűz.
2012. máj. 29. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen zavarna, csak olyan lánnyal jönnék össze, aki szilárd erkölccsel rendelkezik és nem a divat határozza meg az értékrendjét.
2012. máj. 30. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a srác ilyen buta, akkor nem is érdemel meg téged. Nekem is volt már több kapcsolatom, ahol a lánynak nem én voltam az első. Ne foglalkozz vele, keress egy normális srácot, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, és nem csak a testiséget nézi.
2012. máj. 30. 13:41
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

Előző, szóval csak az egyetértő vélemény lehet tisztessèges vélemény?

Nagyon el vagy tájolva, nem tudom ki mondta neked, hogy aki nem jönne össze 17 éves szűz lánnyal, azt csak a testiség érdekli, mert ez termèszetesen nincs így, csupán ha már nem szűz, akkor azért nem jönnék össze vele, mert nem rendelkezik azzal a BELSŐ értékrenddel, amit elvárok a jövendőbeli kedvesemtől.

2012. máj. 30. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:

"csupán ha már nem szűz, akkor azért nem jönnék össze vele, mert nem rendelkezik azzal a BELSŐ értékrenddel, amit elvárok a jövendőbeli kedvesemtől."

Szóval ezek szerint ha egy lány egyszer igazán szerelmes, tegyük fel már 2 éve is jár egy fiúval, és odaadja neki a szüzességét, majd valamiért szakítanak, akkor ő már neked nem lenne jó, rossz a belső értékrendje magyarán már egy lotyó.

És még én ne legyek előítéletes. :D

Elég érdekes a te értékrended is.

2012. máj. 30. 19:03
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Nagyjából erről van szó, jól látod, azonban a szakítás körülményei és a lány kora is sokat nyomhat a latba.

Érdekes értékrend? Ezt vállalom.

2012. máj. 30. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!