Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk titeket zavar ha egy 17...

Fiúk titeket zavar ha egy 17 éves lány már nem szűz?

Figyelt kérdés
Fel sem merült bennem hogy ez probléma lehet....úgy gondoltam hogy lehet hogy véget ért a kapcsolat, de tényleg azzal tettem meg akit szeretek. (eddig csak vele jártam, nem volt más barátom) Most viszont van egy fiú, akinek tetszetek, és mikor rákérdezett a dologra és mondtam hogy már nem, valahogy furcsa lett velem...mintha úgy kiábrándult volna meg nem is tudom...kicsit úgy rosszul esett. Ez tényleg ekkora probléma?
2012. máj. 29. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jah, de persze ha a kérdező által vázolt helyzetről van szó, akkor konkrétan úgy vélekedem, ahogy írtad!
2012. máj. 30. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
10%
Megqrvultál!!!
2012. máj. 31. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy igényes fiút zavar ha egy lányt már végignyálaztak előtte. Sok fiú mondja, hogy szűz lány kell neki, az igazi kincs. És az emberi nagyságát vélik felfedezni abban a nőben.
2013. dec. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!