Szerintetek működhet egy 20 éves srác és 16 éves lány között egy kapcsolat úgy, hogy legalább 1 évet várna a lány a szeretkezésig?
Drága kérdező!
Nálunk így volt. :) Igaz nem volt előre eltervezve, csak így alakult. Azon kevesek közé tartozik a párom, akiknek nem csak a szája jár, amikor azt mondja, hogy megvárja amíg kész leszel rá, hanem tényleg így is tesz.
Én 16 voltam mikor összejöttünk, ő pedig 20. Most pedig már 5 éve együtt vagyunk.
Kívánom, hogy nektek is ilyen jól alakuljon! :)
Szerintem van olyan 20 éves srác, akinél ez működik. Sőt, biztos vagyok benne. Ha tényleg kell neki a lány, szerelmes belé, tartalmas időt tudnak együtt tölteni, fantasztikusan tudnak beszélgetni, sok nevetés, közös program... Szerintem ez egy évig simán működhet a szex előtt.
Én 21 voltam, barátom 20, mégis várt rám majdnem 5 hónapot. Akkor is én mondtam, hogy oké, most már mehet, készen állok - ő még várt volna rám tovább is, pedig 21 éves voltam. Azóta is együtt vagyunk (3 éve) és csodálatos a szex, egyikünk sem bánja, hogy nem siettük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!