Szerintetek működhet egy 20 éves srác és 16 éves lány között egy kapcsolat úgy, hogy legalább 1 évet várna a lány a szeretkezésig?
Ha erről a fiú is tud, akkor igen.
De ha ez nincs kimondva, nem beleegyezéssel történik, akkor nem valószínű.
A fiúban sértettség lesz, talán még a lányban is.
Ebből pedig jönnek a konfliktusok, és a problémák, amik mérgezik az egész kapcsolatot.
én tuti nem várnék akármilyen lány 1 évet. Már így is olyan görcs van rajtam :DD
19 F
igen ha srác is tudja, de nem értem, hogy miért van pontosan egy év meghatározva? honnan tudja a lány, hogy 1 év múlva már készen áll rá? ha szereti a fiút meg a fiú is a lányt, akkor lehet, hogy már fél év vagy még előbb készen áll a lány...ezt tapasztalatból mondom, oké én nem kötöttem időhöz, de mivel a fiú tudta, hogy szűz vagyok, azért ugy gondoltam ha szeret akkor tud rám várni pár hónapot, én legalább fél évet akartam várni, de nem lett belőle annyi....
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!