Fiúk, ha egy 18 éves lánnyal randiznátok és megtudnátok, hogy szűz, mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt olyan, akivel szerettem volna lefeküdni, és igazán nem is pasiztam, csak flörtölgettem. Eljárok bulizni, de annyira le voltam foglalva a tanulással, meg a tánccal, hogy az értékrendemben nem az 1. helyen állt, hogy legyen barátom. Most jött el az a pont, amikor viszont már másra is van időm, de félek, hogy a fiúk ettől furán néznének rám és számukra "ciki" lennék. A barátaim közül senki nem gondolja, hogy még nem voltam fiúval, mert külsőre talpraesett, igényes lány vagyok.
Fiúk, válaszolnátok a kérdésre?
2012. máj. 29. 12:29
21/24 anonim válasza:
Nem azon múlna a kapcsolatunk, hogy szűz-e, de ha már úgy alakult, akkor szeretném neki elvenni.
22/24 anonim válasza:
én örülnék neki nagyon!ritka az ilyen lány! 22f
23/24 anonim válasza:
Dehogy ritka az ilyen!
Nem tűnik fel, hogy a gyk-n CSAK ilyen van?
24/24 anonim válasza:
Ja, örülnék neki. De attól még nem ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!