Fiúk, ha egy 18 éves lánnyal randiznátok és megtudnátok, hogy szűz, mit gondolnátok róla?
Eddig nem volt olyan, akivel szerettem volna lefeküdni, és igazán nem is pasiztam, csak flörtölgettem. Eljárok bulizni, de annyira le voltam foglalva a tanulással, meg a tánccal, hogy az értékrendemben nem az 1. helyen állt, hogy legyen barátom. Most jött el az a pont, amikor viszont már másra is van időm, de félek, hogy a fiúk ettől furán néznének rám és számukra "ciki" lennék. A barátaim közül senki nem gondolja, hogy még nem voltam fiúval, mert külsőre talpraesett, igényes lány vagyok.
Fiúk, válaszolnátok a kérdésre?
"külsőre talpraesett, igényes lány vagyok" Én azért kiváncsi lennék arra, hogy nézel ki.
Hát nézd, elég sok olyan csajon ment már át a fél kerület, akiknek nemhogy ízlésük nincs, még agyuk sem.
Igen, igényes lány vagyok, aerobicozom, az arcomat, hajamat ápolom, szeretem a nőies ruhákat, a magassarkút. Ezt szerintem nem kell szégyellnie egy lánynak, beállítottság kérdése, hogy ki mennyire ad magára, engem kiskoromtól így neveltek.
Azért viszont nem fogok valakivel hemperegni, mert elejt pár bókot, közben nem kerülünk egy hullámhosszra, 0 a közös érdeklődési kör. Bulikban hiába flörtöl valaki egy fiúval, ott inkább egyéjszakás kalandokat keresnek, amibe én nem megyek bele, úgyhogy marad a pár perces beszélgetés.
A szexhez gyomor is kell, a kapcsolathoz meg ész.
Köszi a válaszokat! (már, aki nem bagatellizálta el)
a lehetőség:Ne mond el,csak utólag,hogy szűz voltál.
b lehetőség: Meg mondod lazán,örülni fog,ha elég profi.
Hogy röviden és tömören válaszoljak:
Örülnék neki, hogy olyan lánnyal randizok akinek van értékrendje.
Szerintem ne izgulj ezen, ha eljön az, aki megérdemel, azt érezni fogod:) Én 1 héttel a 17.szülinapom előtt vesztettem el a szüzességem. Előtte egy barátom volt, 4 hónapig voltunk együtt, nagyon kedves és aranyos srác volt, de nem volt meg az az érzés, aminek lennie kellett volna. Sosem gondolkodtam a "mikor kéne elveszítenem a szüzességem"-témán, nem is értettem soha azokat a korombelieket, akik így gondolkoztak, és befeküdtek az első "nem-olyan-rossz" ágyába, csak hogy túl legyenek rajta. Én mindig úgy voltam vele, hogy ha 16 évesen érzem úgy, vagy ha 26 évesen, hogy minden fenntartás nélkül, boldogan odaadom magam valakinek ,akkor akkor. Nem lóverseny. A második, Igazi párommal minden olyan volt, mint a nagy könyvben, azóta is együtt vagyunk, már 5. éve, és ugyanolyan jó minden, mint az első napon. Ő is szűz volt, én is, és nagy volt a boldogság, mikor "kiderült" egymásról, mikor megbeszéltük :) Így megvolt a varázs az első alkalommal. És az sem elhanyagolható, hogy együtt fedeztünk fel mindent, és mégse lettünk az az egymáson fekvő, és leforduló besavanyodás, sőt :):) Mondjuk nem is vagyunk olyanok, minden beképzeltség nélkül, de én is csini lány vagyok, platform topánban, a párom pedig szép izmos és helyes, mégis csak egymással voltunk még, és nagyon jó a kapcsolatunk.
És az a ciki, amit annak érzel. Húzd ki magad, és keresd meg azt, aki ha elmondod neki, hogy szűz vagy, nem kinevet vagy furcsán néz rád, hanem őszintén és örömmel meg szeretettel. Ha valaki úgy reagál, hogy neked nem szimpatikus, akkor azt hagyni kell.
Kívánom, hogy találd meg az Igazi elsőt és legyél boldog :)
(Ja és valaki azt tanácsolta fentebb, hogy ne szólj, hogy első alkalom. Gondolom fiú volt az illető, mert a lányok tudják, hogy az első alkalom nem fáklyás menet, még ha könnyen megy is, azért egy kicsit fáj, és vigyázni kell. Másnak nagyon fáj és vérzik... kellemetlenebb, ha az ágyban derül ki.)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!