Ha pasitok folyton azzal nyaggat hogy mikor feküdtök már le vele, akkor lehet, hogy nem is szeret és csak a szexért kellenétek neki?
fél éve járunk a barátommal és az utóbbi 2 hónapban nem akar leszállni rólam . Folyton a szexxel nyaggat. Én még szűz vagyok és úgy érzem nem állok készen erre, ezt neki is elmondtam de ő nem érti hogy miért nem akarom :S
Plusz: nem akarom hogy könnyen megkaphatónak ítéljen meg!
Szerintetek ? Csak kihasználna?
Főleg, hogy az utóbbi időben ugye egyre inkább ezzel piszkál még jobban megijeszt és még inkább nem akarom ezt az egészet....Mit csináljak ?
20/L
Kort is írnátok!
Köszi :)
Fél év után nem csoda ha végre le szeretne veled feküdni. Nem szeret és a szexért kellenél?? Anyukám! Ha így lenne egy hét után otthagyott volna.
Fél év után már nem a könnyen megkapható nőt látná benned:D. De további fél év után a frigid p*csát, az biztos.
Mit csinálj? Engedj neki valamit. Petting volt már?
20L
mondd meg neki kerekperec, hogy neked még nincs hozzá kedved (viszont erősítsd benne, hogy nem miatta, meg ő nem csinál semmit rosszul [feltéve ha így van]). ha szeret meg fogja érteni, de szerintem már ne várasd sokat, a szex egy egészséges kapcsolat szerves része kell legyen, elkerülni nem tudod semmiképp:)
18/f
Mond meg neki, hogy még nem álsz rá készen, és ha valóban szeret akkor megért és tud rád várni :)
17/L
köszi :)
egyébként még nem volt semmi...mert egyszerűen nem tudom rávenni magam. túlságosan zavarban vagyok :S
Jaj! Hagyjátok már ezt a ha valóban szeret meg tud várni ökörséget. Egy egészséges férfinak- és nőnek is- szüksége van az intimitásra és a testiségre. Ez az érzelmi zsarolás undorító!! Ha szeretsz, ezt meg azt teszed.. :S Hánynom kell ettől. Szerencsétlen már jó ideje veled van, bebizonyította, hogy kellesz neki- szíve joga kimondani ha mást is szeretne nem csak egy kézfogást. Egy kapcsolatban nem csak az egyik fél igényeinek kell eleget tenni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!