Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt akinek prosti vette...

Van itt akinek prosti vette el a szüzességét? Milyen volt?

Figyelt kérdés
24 évesen prostihoz menjek? Vagy szörnyű lenne úgy elveszíteni? Valami tapasztalat vagy tanács ezzel kapcsolatban? nők véleményére csak limitáltan vagyok kiváncsi :)

2012. máj. 28. 17:19
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim válasza:
szerintem nem gáz :D engem nem zavarna ha a pasim mondaná h qrvával volt 1x :D menő:P (bár nem vagyok egy hétköznapi csaj) hajráhajrá;D írd meg milyen volt:DD
2012. jún. 18. 23:52
 42/52 anonim válasza:
A mai világban minden a pénz és emellet szerintem eltörpülnek azok a régi értékek mint becsület és gátlás uhh szerintem ez teljesen normális :D
2012. júl. 12. 12:37
 43/52 anonim ***** válasza:
72%

Csak akkor menj, ha "szórakozni" akarsz, ezek SZOLGÁLTATÁST nyújtanak. Sok rendes lány van aki dolgozik, itt Budapesten.

Én is így veszítettem el. Nem volt rossz, sem túl jó, mivel az első volt.

Visszaolvasva a hozzászólásokat, láttam egy pár kritikán aluli hozzászólást.

Ez a "ha prostival voltál, lenéznek és elítélnek" hozzáállás igen maradi. Én speciel több embert ismerek, és ha megmutatnám őket bárkinek is (mint a kedves kollegának, aki szép szavakkal illette a kérdés feltevőjét), nem tudnád megmondani, hogy ő vagy ő volt prostinál. Sikeres emberek, van akinek már felesége van. Jajj, és kérdezhetnénk, akkor minek voltak? Hát mert szórakozni akartak! Nekem a mai napig az.

2012. júl. 31. 18:45
 44/52 anonim ***** válasza:
73%
32/43 -nak tökéletesen igaza van. Valóban kínos, ha a nő kiröhög, mert 20 -25 felett tapasztalatlan vagy szexuális téren. Főleg a kapósabb nők, azokat azért gyakran járja át a farok, nekik már olyan természetes ez jó régóta,mint a vacsora. Egyébként meg aki támadja a prostikat, azok azok a szerencsés emberek, akiknek nincsenek problémái, és könnyen össze is jött, főleg mert jókor voltak jó helyen, mert szerencsések. Én rendben vagyok minden téren úgy gondolom, de pszichés gondok gyötörnek, egy pszichés blokk történik olyankor amikor elhatároznám magam, egyszerüen képtelen vagyok közeledni a nőkhöz. Ilyenen segíthet egy prosti. Pont az a jó benne, hogy pénzért csinálja, és kedvemre gyakorolhatom a szexet vele. Pont az a jó, hogy nem kell pont ott bizonyítani, nincs teljesítési kényszer, csak nekem vannak elvárásaim a PÉNZEMÉRT! senki nem várja el egy prostitól ,hogy magamért szeressen kategoria legyen, ezt én például egy trainingként fogom fel, hogy lélekben helyrerázódjak. Egyszerüen vannak olyanok, akiket elkerült a szerelem, mert rosszkor vannak rossz helyen, nincs épp senki aki tetszene, aki tetszik, az vagy távol lakik, vagy nagyon foglalt kategoria, és ugye tapasztalatok nélkül, ha nem hiszek benne, hogy jobban basz-nék vele mint az aktuális palija, akkor minek törjek ketté feleslegesen egy működő kapcsolatot. VIszont! Ha megjön egy prostitól az önbizalmam, és már lesz hitem, akkor könnyebben tudnék nyitni a nők felé, nem kéne mindig azza a tolakodó gondolattal élnem a fejemben, hogy jó, jó felszedni még nem is nehéz, de mi lesz azután? Vajon meg tudnám tartani? Mivan ha az esetleges rosszul siekrült dugó után lelép, mert csalódik bennem? Így , ilyen gondolatokkal nem lehet belevágni egy nőzős kalandba sem. Oda határozottság, célok kellenek, amiket hiszek, tudok előre,hogy képes vagyok megvalósítani. Bizonytalanra, ahogy esik úgy puffan módon nem szeretek tenni semmit, mert nem az a fajta vagyok, aki szeret pofára zuhanni. Túl nagy az önbecsülésem. Tehát a prostik nagyon is jó hogy vannak, akár egy bodlogabb jövőbe is átlendíthetnek egy lélekben elcsúszott embert. Aki ezt nem érti meg, mert szerencsés volt ,és könnyen ment neki a párszerzés, azzal nem igazán kell foglalkozni. Aki szórakozásnak fogja fel, annak is igaza van, ha már unod a házisárkányt, de eljárt feletted az idő, akkor szintén mit lehet tenni? Menni kell és kész. Nem feltétlenül kellenek érzelmek a dologba. Egy jobbféle, playmate szintű jó hozzáállású prosti simán megér 10 -15 ezret egy órára, ha barátnő feelinges.
2012. aug. 17. 23:58
 45/52 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a kur-vázni voltam szöveg mint felvágás simán megállja a helyét. Olyan betyáros, olyan laza dolog ez. Főleg ha jól néz ki az ember. Itt arról van szó,hogy ő nem pitizett, nem nyalt egy nőnek sem, hanem gyorsan célbaért, mert kanos volt ennyi. Szórakozott egy jót. Egyébként hihető ha vannak a társadalomban olyanok ,akik abnormálisnak tartják. De ez olyan dolog, mint a részegségig ivás, a dohányzás, drogok. Vannak olyan hatalmas csoportjai a tsadalomnak ahol ezek menő, vicces, jó dolognak számítanak, pedig mind pusztít. Akkor meg?
2012. aug. 18. 00:02
 46/52 A kérdező kommentje:
megoldódott :D
2012. aug. 18. 19:48
 47/52 anonim ***** válasza:
Megoldódott? Akkor örülnék,ha leírnád a tapasztalatod! Milyennél voltál, mennyiért, mi hogy zajlott pontosan? Mit vittél neki? Virág ,stb..? Fizetés előre? Ilyenekre lennék kíváncsi! Kérdező írd le legyél szíves!
2012. aug. 18. 23:56
 48/52 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék!
2012. aug. 19. 21:02
 49/52 anonim válasza:
Aztán nem rászokni ! (mert sokba lesz) :DD
2012. szept. 20. 00:41
 50/52 A kérdező kommentje:
Nem kellett, hogy prosti vegye a szüzességemet. szerencsém volt :) és még egyszer közi válaszokat. A világ legnagyszerűbb és leggyönyörűbb és legkedvesebb nőjével találkoztam.
2013. febr. 23. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!