Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt akinek prosti vette...

Van itt akinek prosti vette el a szüzességét? Milyen volt?

Figyelt kérdés
24 évesen prostihoz menjek? Vagy szörnyű lenne úgy elveszíteni? Valami tapasztalat vagy tanács ezzel kapcsolatban? nők véleményére csak limitáltan vagyok kiváncsi :)

2012. máj. 28. 17:19
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

nem érted az egészet és nagyon kitűnik,hogy az életben még csak örömlány közelében sem voltál.

hol érdekel már engem,hogy tetszem neki,vagy sem?

sőt.

ha nem tetszem neki,mert 1x volt ilyen,pontosabban az nem tetszett neki amit kértem és ahogy csináltam,annál jobban éreztem magam.

a kur-vázásnak nincs köze ahhoz,hogy nem tudnék csajt felszedni.

van olyan,amikor nem kívánok csajozni,vagy lapozgatva egy ilyen oldalt megtetszik a csaj,felhívom és megdugom.

ennyi.

te nagyon túlgondolod és nincs igazad.

2012. máj. 29. 19:51
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

AZ a kiragadt mondat sem arról szólt, hogy azért ment prostihoz mert bombáző nőt akart dugni, hanem mert senkinek sem kellett. ( szerencsétlen meg örül annak az egy élménynek amit kapott, ráadásul egy szép nővel )

Ha lett volna egy fele olyan szép nő aki szereti nyilván őt választotta volna. De mostanában az a jellemző ( számosítsuk az embereket ), hogy egy 5 ös lány nem áll szóba egy 7 alatti fiúval sem.

Aki valamilyen csoda folytán szóba állna vele akkor azon a részen borulna a dolog, hogy kiröhügnék mert nincs tapasztalata. Itt jön a paradoxon, mindenki elvárja, hogy legyen tapasztalatod, de senki sem ad lehetőséget, hogy szerezz.

2012. máj. 29. 19:52
 33/52 anonim ***** válasza:
44%
El lehet menni prostihoz, de ezt max a haveroknak. Nőnek ne mert az meghurcol.
2012. máj. 29. 20:15
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

38%- te csak úgy beszélsz mintha akárki akármikor tudna szerezni egy barátnőt akit szerethet, DE az oldal televan önbizalom hiányos emberekkel akik 10/5ösek és még a 10/3asok se állnak velük szóba mert nekik min egy hetes kell, a média ezt pumpálta beléjük csak a nagy magas izmos gazdag selyem vv-s emberek az emberek a többiek csk objektumok akik cirkálnak az utcán.

Az ilyen férfiak mit csináljanak, verje a farkát élete végéig?

2012. máj. 29. 22:56
 35/52 anonim ***** válasza:
kieg: és az oldalon lévő embere, csak töredéke a magyarországon élőkének, a magyar lányoknál túl nagyok az elvárásaik (tisztelet a kivételnek), a normális lányokból sokkal kevesebb van mint normális fiúból, így a többlet nem tud mit kezdeni magával. Nem tud mindenki találni egy normálisat
2012. máj. 29. 22:58
 36/52 anonim ***** válasza:
0%
miért? ugyan ez az elvárás megvan lányokkal szemben is...mindenkinek vv seherezádé meg a jersey shore-os jwow kell.....mit kezdjenek magukkal a normális nők? akik mondjuk nem 10/10-esek, hanem 10/7-8-asok? azok nem elég szépek, mi, mert mindenkinek műmell kell, de már az sem jó, csak a természetesen nagy mell, akinek meg nincsen az dögöljön meg ott ahol van.......
2012. máj. 30. 11:10
 37/52 anonim ***** válasza:

38% -te elég begyöpösödött vagy :-)

engem pl baromira hidegenhagynak a szilikon cicik, én szeretem a kicsiket, és boldog lennék egy 10/5 emberrel is mint amilyen én vagyok. De mint fenntebb leírtam a minimum elvárás a 7 a csajok többségétől.

2012. máj. 30. 16:22
 38/52 anonim ***** válasza:
#4-es megmondtad a frankót.. gratulálok hozzá:) kimerted nyilvánítani a véleményed egy fórumon:) ez nem szánalmas csak prostival elveszíteni:) ugye ugye..:)
2012. máj. 31. 10:43
 39/52 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 2. 00:35
 40/52 anonim ***** válasza:
Felesleges vitázni a 36-ossal,mert no,azok állnak így ehhez a kérdéshez.Ha meg férfi hiába májerkodik itt,lehet a csaja titokban félredug,kozben jót rohog a markába!
2012. jún. 5. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!