Ez normális lehet? Többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap elveszitettem a szüzességem,és nagyon fájt,de a fiu lassan csinálta,és egy ideig nagyon fájt, de (gondolom én miután átszakadt) már nemfájt,de nem volt vérzés. Ez normális?2012. máj. 27. 22:56
11/13 anonim válasza:
Én négy éve szexelek, de nekem sem vérzett soha. Nem mindenkinek szakad át, akinek nagyobb nyílás van rajta eleve, annak kitágul.
Nekem még mindig fáj egy-két percig a behatolás után, aztán mikor ellazulok és benedvesedem, akkor már nem.
Van egy ismerősöm, aki 50 éves, és neki is fáj az elején.
12/13 Költőnő? válasza:
13 évesen... jesszus uramisten... I don't want to live on this planet anymore....
13/13 anonim válasza:
azt ajánlom sürgősen keress fel egy nőgyógyászt mielőtt nagyobb probléma lenne! 9-10 hónapos kezeléssel megoldható a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!