Császtook! Kezdjük ott h én nem akarom. és végülis azt akarom kérdezni h elmek vele meg minden de ott akarom megmondani neki h csak szórakoztam vele. Szerintetek h mondjam meg neki úgy h utána még keressen? NORMÁLIS válaszokat kérek, köszii.
Az IQ betyár kishölgy válasza a kommentemre:
"nyomorék g*-i
te mit képzelsz te magdról te nyomornegyed??
direkt mondtam h csak NORMÁLIS VÁLSZOKAT KÉREK BA*ZD.. HA UNATkozol akk húzogáld a fa***don a bőrt te gyökér.."
Mellesleg megjegyzem nincs f*aszom, viszont egy alapvető műveltséget és intelligenciát tanultam az úgynevezett iskola intézményében és a szülők prototípusa rendes nevelésben részesített. Szerintem menj vissza babázni és fejleszd a szókincsed mert ez még egy putriban sem lenne megfelelő.
Mars..-nak azért h vegye észre magát h emberből vok én is mert eddig folyton szívozott most pedig meg csak arra kellek neki meg h járjak vele h ő legyen a nagymenő mert h neki van már barátnőjee..
és h visszakapjon 1 icike-picike szivatást
Wedd elhő a helyesírási szótárt, mert ez így gháááz^^_
-.-
Mondd meg neki hogy következő alkalommal dugsz vele.XD
És minden alkalommal csináld ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!