A baratommal terveztük h lefekszunk mert mindketen szuzek vgyunk nemreg betette nekem es elegge megnyomta de ez kb 1x volt es csak 2 masodpercig. De utána enyhen vereztem lehetseges hogy elvesztettem a szuzessegem vagy csak megsertette a hartyat?
egyáltalán minek hagytátok abba? hamár rászántátok magatokat, akkor mért szakítottátok meg? legalább meglett volna az első normális szexuális élményed, mert mitnemondjak ezígy elég gyér első szexuális élménynek.
ha kicsit tapasztaltabbak lettetek volna mind2-en, és nem kb 13-14 évesek,a kkor sokkal sokkal jobblettvolna. ezért mondják mindig azt h 13-14 évesen még jobb inkább nemezzel foglalkozni.
amúgymeg nemvagy már szűz, ennyi. beléd dugta, szal elvette a szüzességed. akár átszakadt, akár nem. dehamár vérzett is, akkor valszeg átis szakadt.
azmeghogy nemment el....hát és? akkorsem vagymár szűz, és még hozzá terhes is lehetsz.
jólösszehoztátok az elsőt, gratulálok. szép élmény lesz neked. gyerekednek majd meséld el, ha 13 évesen elakarja veszíteni...
Hát nem tudom..szerintem azért első alkalommal egy fiú eléggé fel lehet izgulva.. és miért ne lehetne előváladék akkor?
Amúgy persze ne ijesztgessük, de még mindig jobb, ha megérti, hogy hülyeséget csináltak, mint ha elsiklik a dolog felett. Hiszen ezek szerint védekezés nélkül csinálták volna.Ami mindenképp felelőtlenség.
Kérlek kedves kérdező.. ha már mindenképpen szexelni akarsz, akkor használjatok gumit. Neked sem jó egy terhesség, egy abortusz, vagy egy 5000 Ft-os esemény utáni tabletta, ami összezavarja a hormonháztartásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!