Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Léteznek szüzek 35-40 felett?

Léteznek szüzek 35-40 felett?

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 12:19
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
70%
Ez viszont kifogásolható és nem tudtam megálni hogy ne kössek bele: "S az ok, h miért vagyok még mindig szűz? Mert úgy gondolom, hogy a szexualitásnak a házasságon belül van a helye" Szerintem meg nem ki az a mafla aki ilyenbe bele megy? Ha a boltban is vásárolnak valamit kiprobálható. Persze elvesznek aztán kiderül hogy kaka vagy az ágyba vagy más gondok adodnak ez miatt ami ezáltal derül ki vagy egyéb ok és végül ezért aztán elvállni? Az ilyenek vénüljenek meg egyedül soha ne legyen senkijük!
2012. máj. 28. 01:53
 32/40 anonim válasza:
50%
Teljes mértékben egyet értek.Más csak űzzön belőle sportot,legyen kaka már 16 évesen.Én nem sietem el a dolgot,ahogy a házasságot sem.Ha valaki betegséget kap,mert összefekszik mindenkivel,azt sajnálni sem tudom,úgy kellett neki.Szóval már 20 éves korukra is elvesztik legtöbben a szüzességüket szerintem,a válaszom egyértelműen nem.A mai világ ilyen.Amúgy bocsánat hogy elvonatkoztattam a témától,de bőven kifejtettem az álláspontom.
2012. máj. 28. 02:27
 33/40 ezsauka válasza:
igen biztosan!
2012. máj. 28. 21:37
 34/40 wapo válasza:
100%

Vannak.

Nem sokan de vannak.

És a kérdésre ez a válasz!

Az, hogy ki miért maradt szűz 40éves koráig(vagy tovább is) az már más kérdés. És aki nem maradt az nem is fogja megérteni.Mert nem lehet elmagyarázni egy vakon születettnek milyenek a színek.Azt meg kell érezni.

A szememben nem dicsőség lemondani arról amit nem ismerünk.

Kb ahhoz tudnám hasonlítani, hogy vannak-e olyan emberek akik nem ettek még kagylót? Sokan. És sokan elutasítják mert csak, de sokan fogják rá, hogy fúj pedig sosem kóstolták.Mások meg ideológiát gyártanak, hogy kagylót csak az XY tengerparton tudnak enni.És megint sokan szeretik. :)

2012. máj. 29. 10:13
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Bárki bármit mond eleinte a lányok nem jók az ágyban, majd később belejönnek...

Ha a férfi tudja, hogy a lány szűz akkor azt is tudja, hogy neki kell tanítgatni míg rá nem érez a dologra...

2012. máj. 29. 11:40
 36/40 anonim válasza:
wapo nagyon tetszett a hasonlatod, teljesen egyetértek vele!! :)
2012. máj. 29. 15:34
 37/40 anonim válasza:
28%

a 46 éves szüzikének üzenném, hogy a gyerekvállalásról már lemondhat... kb 40% az esély arra, hogy down-szindrómás gyereket szül. (de azért imádkozhat, hogy ne legyen beteg.) Ha időközben pedig megtalálja a párját, akkor sajnos házastársi kötelezettségének sem tud majd eleget tenni az ideológia szerint, miszerint nemz gyermeket.

szóval fajfenntartás: zéró

még szerencse, hogy az ilyen csodás elveid nem tudod majd kire örökíteni és kárpótol a szép arcbőröd, divatos ruhatárad

2012. máj. 29. 17:43
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szeretne gyereket, vannak a nők között is meg a férfiak között is akiket még a hideg is kiráz a gyerek gondolatától.
2012. máj. 29. 22:19
 39/40 anonim ***** válasza:
13%
Legutolsó hozzászólásra válasz: Na, ez a szomorú!
2012. máj. 30. 06:15
 40/40 csillandi válasza:

Szerintem egyáltalán nem elítélendő, ha egy nő csak a házasságon belül hajlandó a szexre. Nem is olyan régen ez bevett szokás volt, elméletben csak szűz, azaz tiszta lányokat vettek a férfiak feleségül, és nagy szégyennek számított, ha valaki még az esküvő előtt elvesztette szüzességét. Egy nő ahhoz a férfihoz ragaszkodik a legjobban, akivel először együtt hált, és akár kellemes, akár kellemetlen élmény volt, emlékezni fog rá.

A szex célja elsősorban a gyermek vállalás volt egészen addig, amíg a párok nem ismerték a fogamzás gátló módszereket. Onnantól kezdve puszta élvezetté vált, és ritkán marad meg eredeti funkciója. Ugyanúgy a rabjává válhat valaki, mint a drogoknak és az alkoholnak.

Arról nem is beszélve, hogy arra is lehetőséget adtak a nőknek, hogy a saját gyerekeiket megölessék már az anyaméhben, amiről a mai napig vitáznak, hogy gyilkosság-e és hol kezdődik az élet: az anyaméhben vagy a születéskor. Az én álláspontom szerint a fogantatás pillanatában, és nem később.

Anyukámnak több abortusza is volt, kamaszként hiába könyörögtem, hogy tartsa meg az egyiket, amit bevallott nekem, apám nem akarta, anya meg csak zokogni tudott az egészségügyi küret után. Őszintén szólva, ha előbb észreveszik, hogy anya velem terhes (19 éves volt akkor), én sem születtem volna meg...

2012. máj. 30. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!