Mind a ketten szüzek vagyunk hogyan kezdjük el?
Bazi nagy menedéket csináljatok magatok köré, zárjatok be minden ajtót, ablakot, ablakra a redőnyt ráhúzni, vagy sötét függönyt.
Telefonokat kikapcsolni, illatgyertyákat, vagy egyéb gyertyákat venni.
Nos, aztán miután ezek megvannak, kezdjétek el egymást simogatni, majd később csókolgatni, kezd el vetkőztetni először a felsőtestén, szépen finoman kigombolod a melltartóját, aztán elkezded csókolgatni a nyakát, aztán a kulcscsont, aztán szépen lassan kezd el csókolgatni a mellét. A bimbókkal vigyázz, ne tekergesd úgy mint az öregapád rádióját! Szépen, finoman nyalogasd, kényeztesd a párodat, de mindenképpen figyelj a reakcióira, ha már látod rajta hogy már szeretné hogy a dombokra tévedj, tégy úgy. a mellektől lefelé haladva kezd el szépen LASSAN csókolgatni hasát, majd egyre és lejjebb vedd kezelésbe a legszebb dolgot.... A többit találjátok ki... :D
Engem előtte sokat ujjazott a barátom. Egy ujj, két ujj, három... aztán orál is volt többször, mielőtt a behatolásig eljutottunk volna. Megtanulta hogy ujjazással, orálissal hogy tud felizgatni és eljuttatni az orgazmusig, aztán amikor az első alkalomra is sor került, akkor is ezzel a kettővel kezdte, és amikor már közel jártam az orgazmushoz, akkor dugta be.
Persze a behatolás így is fájt, de simán kibírható volt, és amikor bennem volt akkor már nem is fájt... Az előjáték (ujjazás, orál) azóta is fontos nálunk. Ha kevés időnk van és csak egy gyors menetet tudunk abszolválni, akkor is ujjazással éri el, hogy megfelelően benedvesedjek.
A hétvégén várhatólag sor kerül erre de néha amugy is gondjaim adodnak vele mert ö semmit nem tesz azért hogy én is felizguljak rá szoval csak tölem várja állandóan hogy neki jó legyen lehet hogy megint ugy járok mint legutobb hogy ez végett nem is tudok majd vele mit kezdeni.
Ha nem izgat (És mert ö nem szokott) lehet nem leszek erre a müveletre képes mert alaphelyzetben a gumi sem marad fent meg benyomni sem tudom nyilván. Tehát szoval majd meglátjuk mi lesz. (Legfeljebb lehugyozom ha tényleg semmire sem jutunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!